CNN'den darbecilere tecavüz ediliyor yalanı

Türkiye darbe girişimini püskürttü ancak müttefik ülkeler ve onların yayın organları her gün başka bir biçimde saldırıya geçiyor..

CNN'den darbecilere tecavüz ediliyor yalanı
CNN'den darbecilere tecavüz ediliyor yalanı
GİRİŞ 30.07.2016 16:02 GÜNCELLEME 30.07.2016 16:02
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Darbe girişiminin, darbecilerin Türk halkına yaşattığı vahşetin unutturulması için yabancı medya devrede.

AMERİKAN ASKERLERİNİN IRAKLILARA TECAVÜZ ETTİĞİ GÖRÜNTÜLER UNUTULUR MU?
Amerika'nın Irak'ı işgali sırasında, Iraklı kadın, çocuk ve erkeklere tecavüz edecek kadar, onları işkenceden geçirecek kadar insanlığını yitiren Amerikan askerleri hakkında tek satır oynatmamış olan CNN, darbeci askerlerin şu an cezaevinde tecavüze uğradıkları yalanını ortaya atıyor.

FETÖ'nün teröristlerine, onların tanklarla insanların üzerinden geçmesine, Meclis'i bombalamasına, sokakları savaş alanına çevirmesine tek bir cümleyle kınama bile yapmayan kim varsa darbecilerin 'haklarını' derk edinmiş durumda.

CNN'İN İDDİASI: DARBECİ ASKERLERE TECAVÜZ EDİLİYOR(!)

Bu kez de Amerikan kanalı CNN devreye girdi ve tutuklanan askerlerin tecavüze uğradıklarını duyurdu. İşte CNN'deki programda, darbe girişiminin ardından yapılan Türkiye analizi:

SUNUCU: Türk hükümeti, yaklaşık iki hafta önce meydana gelen başarısız darbe girişiminin ardından aldığı sert tedbirleri genişletiyor. Devlet medyası, 87 general de dâhil olmak üzere neredeyse 1.700 askerin görevden atıldığını bildirdi. Türkiye aynı zamanda düzinelerce televizyon kanalını, radyo istasyonunu ve gazeteyi de kapatıyor. Ian Lee, stüdyomuza İstanbul’dan canlı olarak bağlanıyor. Ian, Erdoğan okul, üniversite, polis, ordu ve şu anda da medyaya baskı uyguluyor, daha ne kadar ileri gitmeye hazır?

MUHABİR: Türk hükümetine göre ne gerekiyorsa o kadarını yapacaklar. Bu kurumları ya Gülen hareketine dâhil olmakla ya da onun sempatizanı olmakla suçluyor. Söz konusu hareket, Amerika’da yaşayan ve Erdoğan’ın düşmanı olan din adamı Fetullah Gülen’i destekleyenlerin oluşturduğu, terör örgütü olarak değerlendirilen hareket. Bu baskı, insan hakları örgütleri ve uluslararası toplum da dâhil olmak üzere birçok kişiyi endişelendiriyor. Bu sıkı tedbirler kapsamında dokuz binden fazlası asker olmak üzere 15 binden fazla kişi gözaltına alındı.

ASKERLERE TECAVÜZ EDİLİYOR İDDİASI(!)

Cezaevlerinde suistimallerin olduğuna dair iddialar da var. Buna; uykudan, yemek yemeden mahrum bırakarak strese sokulması hatta nadir durumlarda bazı tecavüz iddiaları da dâhil. Bu alanda çok ciddi hususlar var. Türk hükümeti iddiaları reddediyor, insanlara adil davranıldığını yalnızca bunun Türkiye’deki darbenin arkasındaki unsurların tasfiye edilmesi olduğunu söylüyor.

YORUMLAR 41
  • ferdane 7 yıl önce Şikayet Et
    Israilin resimlerini Türkiye deymiş gibi lanse ediyorlar.Allah israilinde ABDninde FETÖ nünde soyunu kurutsun Kazdiklari çukurlara kendilerini atip birdaha çıkarmasın.
    Cevapla
  • Nafi 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu çirkin işler Irak ta ABD tarafından yapıldığı herkes tarafından biliniyor bizi niye karıştırıyorsun ha kendi lerine arkadaş arıyorlarsa başka kapıya
    Cevapla
  • karadut 7 yıl önce Şikayet Et
    Tecavüz adiliği ancak ABD yapar. Türkiye'yi kendiniz ile karıştırmayın.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    kalleş abd ve siyonist uşakları allahından bulursunuz
    Cevapla
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Iskenceci cia , siyahlara iskence den cia. Darbecileri linc etmek vatandasin hakkidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar