TRT 1 Diriliş Ertuğrul 3.sezon oyuncuları (Biyografileri)

Ekranların en çok izlenen dizilerinin başında gelen Diriliş Ertuğrul 3.sezon oyuncuları belli olmaya başladı. Peki Diriliş Ertuğrul 3.sezon oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Diriliş Ertuğrul 3.sezon oyuncuları

TRT 1 Diriliş Ertuğrul 3.sezon oyuncuları (Biyografileri)
TRT 1 Diriliş Ertuğrul 3.sezon oyuncuları (Biyografileri)
GİRİŞ 16.08.2016 09:10 GÜNCELLEME 16.08.2016 11:21

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 3.SEZON OYUNCU KADROSU

Engin Altan Düzyatan

Süleyman Şah'ın ikinci evladı olan Ertuğrul Gazi'yi Engin Altan Düzyatan oynuyor.

Engin Altan Düzyatan 26 Temmuz 1979 tarihinde, İzmir’de dünyaya geldi. Lisede okuduğu yıllarda tiyatro ile tanışan Düzyatan, bu tarihten sonra tiyatro ile olan bağını asla koparmadı. Liseden mezun olmasının ardından Dokuz Eylül Üniversitesi’ne kayıt olan Düzyatan, burada tiyatro üzerine eğitim aldı. Üniversiteden mezun olmasının ardından İstanbul’a yerleşen genç oyuncu, burada profesyonel olarak aktörlük kariyerine başladı.

Esra Bilgiç

Ertuğrul Gazi'nin biricik zevcesi ve Osman Bey'in annesi Halime Hatun'u Esra Bilgiç canlandırıyor.

14 Ekim 1992 yılında Ankara‘da hayata gözlerini açtı. Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine ilk olarak TV karşısına Diriliş adlı dizide Halime Hatun karakteri ile çıkan Bilgiç'in adı, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre ile anılmaktadır.

Hülya Darcan

Süleyman Şah'ın eşi ve Ertuğrul Gazi'nin annesi Hayme Ana rolünü Hülya Darcan canlandırıyor. Darcan, 27 Nisan 1951'de İzmir'de dünyaya geldi. Lise mezunu olan Darcan, aynı zamanda Bergüzar Korel'in de annesi.

Uğur Güneş

Dodurga Obası'nın Bey'i Korkut'un oğlu, Hayme Ana'nın yeğeni, Ertuğrul ve Gündoğdu Bey'in dayıoğlu olan Tuğtekin'i, Uğur Güneş canlandırıyor. Güneş, 1987 Ankara doğumludur. Eğitimini Ankara Üniversitesi’nde tamamladı. Şeytan-i Racim filminde üstün performans sergileyen Uğur Güneş, en son 2012 yılında “Benim İçin Üzülme” dizisinde Şiyar karakterini canlandırarak ilgiyi üzerine toplamıştı.

Didem Balçın

Gündoğdu'nun eşi rolünü Didem Balçın canlandırıyor. 18 Mayıs 1982 Ankara doğumlu olan Balçın, önümüzdeki bölümlerde senaryo gereği diziden ayrılacak ve tiyatro çalışmalarına ağırlık verecek.

Burcu Kıratlı

Selcan'ın kardeşi Gökçe Hatun, Ertuğrul'a da platonik olarak aşık. Gökçe Hatun rolünü, Burcu Kıratlı canlandırıyor. Magazin basınının önemli isimlerinden Kenan Erçetingöz'ün kızı. Son dönemin en popüler isimlerinden Ahmet Kural’ın eski nişanlısı. “Peri Masalı” filminde beline kadar uzanan saçlarını kazıtarak gündeme oturmuştu.

Cavit Çetin Güner

Ertuğrul Gazi'nin en önemli savaşçılarından biri olan Doğan Bey rolünü Cavit Çetin Güner canlandırıyor. 21 Şubat 1986'da İstanbul'da doğan Güner, Hayat Bilgisi dizisinde oynamıştı.

Diriliş Ertuğrul 3.sezon oyuncu kadrosu güncelledikçe bu sayfaba bulabilirsiniz

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz