Kara Sevda 2.sezonu ne zaman başlayacak?

Star TV Kara Sevda 2.sezonu ne zaman başlayacak? Sevilen dizi Kara Sevda yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

Kara Sevda 2.sezonu ne zaman başlayacak?
Kara Sevda 2.sezonu ne zaman başlayacak?
GİRİŞ 16.08.2016 12:47 GÜNCELLEME 16.08.2016 13:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçen sezona damga vuran Kara Sevda 2.sezonu ne zaman başlayacak? sorusu takipçileri tarafından merak ediliyor? 2016 Kara Sevda 2.sezon fragmanı yayınlandı mı? Sevilen dizi Kara Sevdayeni sezonu ne zaman? 

KARA SEVDA 2.SEZON

Star TV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kara Sevda 2.sezonu Eylül ayının son haftası seyirciyle buluşması bekleniyor. Yine aşk dolu bir sezon ile ekranlara gelmeyi hedefleyen Kara Sevda 2.sezon çok konuşulacak.Kara Sevda 2.sezon fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haber7.com'da

kara-sevda-yeni-bölüm-65465

Kara Sevda ve Kırgın Çiçekler dizisi Türkiye’yi temsil ediyor!

Kara Seva Ve Kırgın Çiçekler Seul Drama Ödüllerine Aday

Daha önce Medcezir, Ezel, Kiraz Mevsimi gibi dizilerin aday olduğu Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nin bu yılki adayları açıklandı. Listede bu yıl Türkiye’den 2 dizi bulunuyor.

Başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Melisa Aslı Pamuk gibi isimlerin yer aldığı Star TV’nin sevilen dizisi Kara Sevda bu sene ödül için yarışacak.

Bir başka aday ise İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı, pazartesi akşamlarının ilgiyle dizisi Kırgın Çiçekler oldu.

KARA SEVDA'YA YENİ OYUNCU

İnstagram fenomeni Taha Özer sürpriz bir projeyle ekranlara geliyor. Kara Sevda 2. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan yerli Dan Brazilian Taha Özer sevilen diziye katıldı. Taha Özer Eylül'de Star TV'de.

YORUMLAR 1
  • Seyma gogebakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hicbir sey anlamadim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü