Bodrum Masalı dizisi oyuncu kadrosu ve biyografileri

Kanal D ekranlarının sevilen yeni dizisi Bodrum Masalı dizisi oyuncu kadrosunda bulunan oyuncular kimdir? Biyografileri ve özgeçmişleri

Bodrum Masalı dizisi oyuncu kadrosu ve biyografileri
Bodrum Masalı dizisi oyuncu kadrosu ve biyografileri
GİRİŞ 26.08.2016 08:58 GÜNCELLEME 26.08.2016 08:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yaz dizisi olarak ekranlara gelen Bodrum Masalı oyuncuları kimdir? İşte Sevilen dizi Bodrum Masalı dizisinin oyuncuları Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmicem İntepe, Dilan Çiçek Deniz, Toprak Sağlam, Serhan Onat, Bora Cengiz, Ezgi Şenler, Serel Yereli, Zehra Yılmaz kimdir?

BODRUM MASALI DİZİSİNİN OYUNCULARI

Timuçin Esen (Faryalı)

Timuçin Esen, 14 Ağustos 1973 tarihinde Adana’da Devlet Su İşleri’nde çalışan avukat anne ve avukat baba’nın ilk çocuğu olarak doğmuştur. Annesinin adı Nihal ve babasının adı Üstün Esen’dir. Çocukluğu 7 yaşına kadar Keban Barajı lojmanlarında geçti. Tumiçin Esen’in ailesi aslen Niğdelidir. TED Ankara Koleji mezunu. Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde iki yıl okuduktan sonra İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 

Şevval Sam (Yıldız)

Şevval Sam, 11 Kasım 1973 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Annesi Şarkıcı Leman Sam, babası Selim Sam’dır. Şehnaz Sam adında kendinden 2 yaş büyük ablası vardır. Anne babası o altı yaşındayken ayrılmışlar. İlk ve ortaokulu Etiler’deki Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulunda okudu.

Murat Aygen (Evren)

29 Ekim 1971’de doğan Murat Aygen akrep burcudur. Diyarbakırlıdır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarından mezun olmuştur. 2010 yılında Nihan Aslı Elmas ile evlenen oyuncu, Maral, Bodrum Masalı gibi yapımlarda boy göstermiştir. Aygen’in Nihan hanımdan bir de çocuğu bulunuyor. Bodrum Masalı dizisi ile sevgilisi olup olmadığı konusu gündeme otursa da oyuncunun evliliğinin devam etmekte olduğunu belirtelim. Fakat bu dizideki aşkı Yıldız karakteridir. Dizinin senaryosu oldukça başarılıdır. Bu iki karakter arasındaki aşk dillere destan olacak cinstendir.

Alperen Duymaz (Ateş)

Yakışıklı ve genç oyuncu Alperen Duymaz, 3 Kasım 1992 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Akrep burcu olan oyuncunun boyu bir metre seksen üç santim, ağırlığı ise yetmiş üç kilogramdır. Gözleri koyu kahverenginde olan oyuncunun saçları ise siyahtır. Ankara’da doğup büyümüş olan Alperen Duymaz, halen daha bu şehirde, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde, ikinci sınıf öğrencisi olarak eğitim görmeye devam etmektedir.

Hilmicem İntepe (Kelebek)

Hilmi Cem İntepe, 1992'de Muğla Yenice'de doğdu. Hilmi Cem, 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik'te yaşadı.15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi. 17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmi Cem, bir çok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katılıp dikkatleri üzerine çeken Hilmi Cem, Survivor 2013'te şampiyon olarak bambaşka bir dünyaya adım attı.

Dilan Çiçek Deniz (Su)

Dilan Çiçek Deniz, 1995 yılında Sivas’da doğmuştur. Annesi ve babası öğretmendir. Babasının adı Orhan Deniz, annesinin adı Hale Temizyürek’dir. Ege Üniversitesi’nde Turizm Rehberliği okurken asıl istediği bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrar girip karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır. Lisedeyken üç sene boyunca tiyatro eğitimi aldı. 17 yaşındayken Liselerarası Tiyatro Yarışması’na katılıp oyunculuk ödülü aldı.

Toprak Sağlam (Gözde)

Toprak Sağlam, 9 Ekim 1985 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Babası Trabzon’lu, annesi Artvin Arhavili olup uzun yıllar önce Düzce’ye taşınmışlar. Müjdat Gezen Sanat Merkezi (MSM) Konservatuarı tiyatro 2007 yılında birincilikle mezun oldu. 2008 yılında senaryosunu yazıp yöneten Raşit Çelikezer’in “Gökten Üç Elma Düştü” adlı filminde oynadı. Diğer rolleri de İsmail Hacıoğlu, Bennu Yıldırımlar, Köksal Engür, Ayten Uncuoğlu, Cengiz Bozkurt paylaştı. 2009 yılında 20. Uluslararası Ankara Film Festivali’nde oynadığı ilk uzun metraj film olan “Gökten Üç Elma Düştü” ile “Umut Veren Yeni Kadın Oyuncu” ödülünü aldı.

Serhan Onat (Uzay)

1994 yılında İzmit'te doğan Serhan Onat, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Anasanat Dalı oyunculuk bölümü mezunudur. 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade III.Murad karakteri ile ilk oyunculuk tecrübesini yaşamıştır. Daha sonra Mayıs Kraliçesi dizisinde yer almıştır. Şimdilerde ise Bodrum Masalı dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanmaktadır.

Bora Cengiz (Cenk)

1990 yılında İstanbul'da doğan Bora Cengiz, Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Oyunculuğun yanı sıra yönetmenlikte yapmaktadır. Kariyerine ilk adımı 2009 yılında rol aldığı Peri Masalı dizisi ile atmıştır. Sana Bir sır Vereceğim dizisinde canlandırdığı karakterle tanınmaktadır. Bora Cengiz aynı zamanda müzik ile ilgilenmektedir. 2014 yılında Gidene adında bir albüm ve Aldırma, Arkadaş adlı singleları bulunmaktadır.

Ezgi Şenler (Aslı)

1993 yılında Ankara'da doğan Ezgi Şenler, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü mezunudur. Üç yaşından itinaren bale eğitimi alan güzel oyuncu, 9 yaşında Ankara Devlet Opera ve Balesi’nde Çocuk Balesi Bölümü’ne kayıt oldu ve iki yıl burada eğitim aldı. 11 yaşında ise Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Klasik Bale Bölümü’ne girdi. Ezgi Şenler mezun olduktan sonra bir çok tiyatro oyununda görev aldı. Bodrum Masalı dizisi ile televizyon dünyasına ilk adımını atmıştır.

Serel Yereli (Alara)

1995 yılında İzmir'de doğan Serel Yereli, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü eğitimine devam etmektedir. 2012 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katılmış, hiçbir jüri üyesi dönmemiştir ancak güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Bodrum Masalı dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayacaktır.

Zehra Yılmaz (Rana)

1994 yılında İstanbul'da doğan Zehra Yılmaz, Marmara Üniversitesi mezunudur. 2011 yılında Bugun Ne Giysem yarışmasına katılmıştır. Üniversite eğitimi bittikten sonra Cüneyt Sayıl Oyunculuk Atölyesi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Bodrum Masalı dizisi ile kariyerine ilk adımı atacaktır.

 

YORUMLAR 3
  • lale 7 yıl önce Şikayet Et
    alperen duymaz
    Cevapla
  • nilufer 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence cok guzel bir dizi
    Cevapla
  • yunus emre camadan 7 yıl önce Şikayet Et
    bence harika olmuş ninü
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki