Kanal 7 Yalancı Bahar 72.bölüm özeti ve fragmanını - İzle (26 Ağustos)

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yalancı Bahar 72.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki sevilen dizi Yalancı Bahar 72.bölümünde neler yaşanacak? İşte yeni bölüm detayları

Kanal 7 Yalancı Bahar 72.bölüm özeti ve fragmanını - İzle (26 Ağustos)
Kanal 7 Yalancı Bahar 72.bölüm özeti ve fragmanını - İzle (26 Ağustos)
GİRİŞ 26.08.2016 14:15 GÜNCELLEME 26.08.2016 14:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

26 Ağustos cuma günü seyirci ile buluşacak Yalancı Bahar 72.bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümüyle seyirciyi ekranlara kilitleyen Yalancı Bahar 72.bölüm yine nefes kesecek. Peki Yalancı Bahar 72.bölümünde neler yaşanacak? Madhubala, RK’dan nasıl bir düğün hediyesi isteyecek? İşte Yalancı Bahar 72.bölümü özeti ve detayları

YALANCI BAHAR 72.BÖLÜM FRAGMANI

YALANCI BAHAR 72.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

RK, Padmini’ye düğün esnasında büyük bir sürpriz yaparak Roma ve Trishna’yı sahneye çıkartır. Gerçek babasının Mohan Kundra olduğunu öğrenen Sultan şimdi annesinin peşine düşmüştür. RK ve Madhubala’nın düğünü Deepali’nin kıskanç bakışları altında sona erer.

yalancı-bahar-73-.bölüm-seyret

Uzun aramaları sonucu annesi Meera’dan haberdar olan Sultan onun akıl sağlığındaki problemden haberdar olunca bu duruma çok üzülür. Meera ve Mohan Kundra’nın hikâyesini öğrenen Sultan, RK’nın üvey kardeşi olduğunu öğrenebilecek mi? Madhubala, RK’dan nasıl bir düğün hediyesi isteyecek?

YALANCI BAHAR 71.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? (ÖZETİ)

Madhubala düğün öncesinde geleneksel gelin kınasını eline yakar; ancak annesi Padmi’nin yanında olmaması Madhubala’dan çok kayın validesi Mohan’ı üzer.

RK ise çok mutludur; Madhubala’nın kendisini her şeye rağmen çok sevmesi onu çok mutlu eder.

Madhubala düğünde kayın validesi Mohan’ın tüm mücevherlerini ondan hayır duası olarak saklayacağını söyler. Gelin Zerdeçal süründükten sonra gelenekler gereği dağmat düğüne kadar onu göremez. RK ise bu adeti uygulamamayı düşünmektedir; ancak Madhubala düğünün tüm geleneklere göre yapılmasını istemektedir.

RK kınayı sevmemektedir ve Madhubala ile aynı yatakta yatmak istemez.

Padmini ise gazatelerden kızının düğün gününü öğrenir. Mohan ise Padmini’yi arar ve düğün için hayır duasını vermesini ister ve kızının haldi törenine gelmesi için davet eder. Padmini ise bu aşka inanmadığını bunun intikam  için oladuğunu söyler.

Rk ve Madhubala iddiaya bile girerler. RK Madhubala’nın Zerdeçal’ını kendi yakacağını söyler. Sultan ise Madhubala ile konuşmak istediğini telefonda söyler. Sultan her ne kadar Madhubala ile görüşmek için onun peşinden Haldi törenine de gitse bu konuşma gerçekleşmeyecektir.

YALANCI BAHAR DİZİSİ OYUNCU KADROSU

- Vivian Dsena
- Drashti Dhami
- Avinesh Rekhi
- Pallavi Purohit
- Bhupinder Singh
- Rakhee,

YORUMLAR 1
  • Şebnem 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel ya bayılıyorum MADHU ve RK mutluluklar dilerim...:-)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti