Yalancı Bahar 75.bölüm fragmanı (Kanal 7) Özetini izle

Ekranların sevilen dizisi Yalancı Bahar 75.bölüm fragmanı yayınlandı. Hafta içi her gün seyirci karşısına çıkan Yalancı Bahar 75.bölüm özeti ve fragmanı haber7.com'da

Yalancı Bahar 75.bölüm fragmanı (Kanal 7) Özetini izle
Yalancı Bahar 75.bölüm fragmanı (Kanal 7) Özetini izle
GİRİŞ 29.08.2016 13:53 GÜNCELLEME 29.08.2016 13:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

29 Ağustos pazartesi günü seyirci ile buluşacak Yalancı Bahar 75.bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7'nin reyting rekoru kıran Yalancı Bahar 75.bölümü yine nefes kescek. Peki Yalancı Bahar 75.bölümünde neler yaşanacak? Bir tatsızlık çıkmasından korktuğu için RK’nın polisleri eve çağırma teklifini reddeden Radha ise Mohan Kunda hakkında anlatılanlardan kuşku duymaya başlamıştır. RK, Sultan’ı malikâneden gönderebilecek mi? İşte Yalancı Bahar 75 bölüm özeti

YALANCI BAHAR 75.BÖLÜM FRAGMANI

Yalancı Bahar 75.bölümünde neler olacak?

Madhubala, Sultanı arayarak Mohan Khan hakkındaki iddiaların doğru olup olmadığını sorar. RK’nın kullandığı aracın önünü kesen Sultan ona gerçekleri bir kez daha anlatmaya çalışsa da RK, ona Madhubala’yı elde etmek için böyle bir yola başvurduğunu söyler. Bu Sultan’ın kinini daha da arttırr ve Radha ile yüzleşmesi için Meera’yı da yanına alarak yeniden Kundra malikânesine gider. Meera’yı karşısında gören Radha her ne kadar anlatılanlara inanmasa da anlatılanlar karşısında şüphe duymaya başlamıştır. RK, Sultan’ı polis çağırmakla tehdit eder ancak Sultan’ın geri adım atmaya niyeti yoktur ve Deepali’yi odasından atarak annesi ile birlikte oraya yerleşir. Bu sırada Bitto’dan çek defterini isteyen RK ise bir sayfa kopararak Sultan’a bu işten vazgeçmesi için istediği miktarı ödemeye hazır olduğunu söyler. Sultan ise çekin üzerine bir isim yazarak RK’ya geri verir.

yalancı-bahar-75-.bölüm-izle

YALANCI BAHAR 74.BÖLÜM ÖZETİ

Düğünün ardından RK, Deepali ve kocasını konaktan göndermek ister ancak Madhubala, Deepali’ye son bir şans verdiğini söyleyerek onun evde kalmasına müsaade eder. Annesinin başucundan ayrılmayan Sultan yıllardır ona karşı duyduğu hasreti gidermeye çalışır. RK, Madhubala’ya bir sürpriz yapacağını söyleyerek onunla evden ayrılır.

Doktorlardan Meera’nın sağlık durumunun iyiye gittiğini öğrenen Sultan onu hastaneden çıkartarak tedavisine devam etmek üzere evine götürür. RK arabasını durdurduğunda Madhubala daha önce hiç görmediği güzellikte bir yere geldiğini fark eder. Ancak RK’nın yapacağı başka sürprizler de vardır.



YALANCI BAHAR DİZİSİ OYUNCU KADROSU

- Vivian Dsena
- Drashti Dhami
- Avinesh Rekhi
- Pallavi Purohit
- Bhupinder Singh
- Rakhee,

YORUMLAR 1
  • Neslihan 7 yıl önce Şikayet Et
    Seni seviyorum madu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: Erdoğan'dan 1915 mesajı!
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal