Yalancı Bahar 77.bölüm fragmanı (Kanal 7) özetini izle

31 Ağustos çarşamba günü yayınlanacak Yalancı Bahar 77.bölüm fragmanı yayınlandı.

Yalancı Bahar 77.bölüm fragmanı (Kanal 7) özetini izle
Yalancı Bahar 77.bölüm fragmanı (Kanal 7) özetini izle
GİRİŞ 31.08.2016 10:23 GÜNCELLEME 31.08.2016 10:26

Ekranların en çok izlenen dizisi Yalancı Bahar 77.bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi Yalancı Bahar 77.bölümünden neler olacak? Kanal 7'nin reyting rekoru kıran dizisi Yalancı Bahar 77.bölüm yine nefes kesecek. Yalancı Bahar Madhubala ve Rishabh Kundra yani RK arasındaki nefret ve tutku dolu aşk hikayesi anlatılıyor. 

YALANCI BAHAR 77.BÖLÜM FRAGMANI

YALANCI BAHAR 77.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Sultan’ın Mohan Kundra hakkında anlattıklarına inanmayan RK, Meera’nın para karşılığında rol yaptığını söylemesi üzerine ikili yeniden karşı karşıya gelir. Meera’ya kötü davrandığı için kendini suçlu hisseden Radha ise Madhubala ile birlikte gizlice Sultan’ın evine giderek ondan özür diler. Diğer yandan Roma, Madhubala’yı ziyaret etmek için sürpriz bir şekilde Kundra malikânesine gelir. Madhubala’nın Sultan’ın evine gittiğini öğrenince kıskançlık krizi geçiren RK, karısından kendisi ile Sultan arasında bir seçim yapmasını ister. 

yalancı-bahar-77-.bölüm-özeti

YALANCI BAHAR 76.BÖLÜM ÖZETİ 

Madhubala, Sultanı arayarak Mohan Khan hakkındaki iddiaların doğru olup olmadığını sorar. RK’nın kullandığı aracın önünü kesen Sultan ona gerçekleri bir kez daha anlatmaya çalışsa da RK, ona Madhubala’yı elde etmek için böyle bir yola başvurduğunu söyler. Bu Sultan’ın kinini daha da arttırr ve Radha ile yüzleşmesi için Meera’yı da yanına alarak yeniden Kundra malikânesine gider. Meera’yı karşısında gören Radha her ne kadar anlatılanlara inanmasa da anlatılanlar karşısında şüphe duymaya başlamıştır. RK, Sultan’ı polis çağırmakla tehdit eder ancak Sultan’ın geri adım atmaya niyeti yoktur ve Deepali’yi odasından atarak annesi ile birlikte oraya yerleşir. Bu sırada Bitto’dan çek defterini isteyen RK ise bir sayfa kopararak Sultan’a bu işten vazgeçmesi için istediği miktarı ödemeye hazır olduğunu söyler. Sultan ise çekin üzerine bir isim yazarak RK’ya geri verir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı