Yalancı Bahar özel bölümle bugün ekranlarda!

Tutkulu bir aşkın inanılmaz öyküsü Yalancı Bahar her gün saat 20.50’de Kanal 7’de.

Yalancı Bahar özel bölümle bugün ekranlarda!
Yalancı Bahar özel bölümle bugün ekranlarda!
GİRİŞ 09.09.2016 11:30 GÜNCELLEME 09.09.2016 11:30

YALANCI BAHAR ÖZEL BÖLÜM!
Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Yalancı Bahar dizisinin 8 Eylül Perşembe günü yayınlanacak olan özeli bölümüne Bollywood yıldızları Shahrukh Khan ve Depika Padukone konuk oluyor. “Benim Adım Khan” filmi ile dünya genelinde büyük bir üne kavuşan, çoğunlukla romantik, aksiyon ve komedi türünde seksenin üzerinde Bollywood filminde rol alan Shahrukh Khan, Yalancı Bahar’ın özel bölümü ile kariyerinde ilk kez bir televizyon dizisinde yer almıştır. Depika Padukone ise Bollywood aktrisi ve model olan Hindistan’a ün salmış bir yetenek olarak özel bölümde Shahrukh Khan’a eşlik eder.
SHAHRUKH KHAN VE DEPİKA PADUKONE, YALANCI BAHAR’A KONUK OLUYOR
Yalancı Bahar’ın Bollywood hayranları için hazırladığı özel bölümde RK’nın hapishaneden çıkışını kutlamak için hazırlanan partiye Bollywood Yıldızları Shahrukh Khan ve Depika Padukone’nin de katılması ile yaşanan kötü günler bir anlığına da olsa unutulur. Shahrukh Khan’ın RK’ya evlilik hakkında vereceği tavsiyler sayesinde Madhubala ile arasındaki gerilim son bulur ve Madhubala ile RK yeniden eski mutlu günlerine dönerler. Öte yandan Sultan’ın tehdit telefonları hala devam etmektedir.


 85.BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?
Madhubala, RK’nın kimseye haber vermeden hastaneden ayrıldığını öğrenince ona ulaşmaya çalışır. Neden sonra kefaretle serbest bırakıldığını söyleyen RK eve geri döner. Sultan, Madhubala’nın kendisi ile RK hakkında yaptığı anlaşmaya uymadığını görünce onu arayarak tehdit eder. Madhubala ise en kısa sürede RK’dan ayrılacağını söyleyerek ondan kendisine biraz zaman tanımasını ister. RK’nın hapishaneden çıkışını kutlamak için sürpriz bir konuğu vardır. Bollywood sinemasının dünyaca ünlü yıldızları Shahrukh Khan ve Depika Padukone bu bölümde RK ve Madhubala’yı ziyarete gelirler. Bu ziyaret herkesi çok şaşırtmıştır. Shahrukh Khan, Madhubala ve RK’ya mutlu bir evliliğin sırrını anlatır. İzleyenler her iki çiftin de sahne aldığı özel dans gösterisinden gözlerini alamaz. Yalancı Bahar’ın bu çok özel bölümünün finalinde ise gelen sürpriz bir telefon Madhubala’yı telaşlandırır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"