Deli Divane 46.bölüm fragmanı (Yeni bölüm)

Kanal 7'nin sevilen dizisi Deli Divane 46.bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümüyle seyirciyi etkilemeyi başaran Deli Divane dizisi 46.bölüm tanıtımı nefes kesti. İşte Deli Divane 46.bölüm fragmanı

Deli Divane 46.bölüm fragmanı (Yeni bölüm)
Deli Divane 46.bölüm fragmanı (Yeni bölüm)
GİRİŞ 10.09.2016 09:03 GÜNCELLEME 10.09.2016 09:03

DELİ DİVANE 46.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Gündüz kuşağının sevilen dizisi Deli Divane’nin bu bölümünde; Vasundhara, Sadhana’nın Ranvir ile bir olup kendisinden bir şey sakladığını düşünür. Bu konuda Sadhana’ya hırslanan Vasundhara, Alekh’in bıçakla ona saldırmasının sorumlusu olarak da Sadhana’yı görür. 

Ranvir’in, herkesten gizli yaptığı telefon konuşmalarını sadece Sadhana’yla paylaşmasına bozulan Vasundhara, Sadhana’yı Alekh’in bakımına eskisi gibi dikkat etmediği için uyarır. Alekh’in bıçakla ona saldırmasının nedenini de Sadhana’ya yükler. Rajvanslar’ın şirketinde çalışan Vino, hesaplarda yine bir yanlış olduğunu fark eder. Ancak bu durumu Navin yerine Ranvir’e anlatır. Şirket hesaplarından para çalan Navin ise işlerine burnunu sokmasının bedelini Vino’ya ödetmek için plan yapar. Malti’nin alışveriş merakını kullanan Avni, onu kocasından gizli kredi kartı alması için kandırır. Gözü para ve alışverişten başka bir şey görmeyen Malti ise Avni’ye çok güvenir. 

DELİ DİVANE 46.BÖLÜM FRAGMANI

DELİ DİVANE 45.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Gündüz kuşağının sevilen dizisi Deli Divane’nin bu bölümünde; Ranvir Sadhana’ya yanlış numara ile konuşmalarından duyduğu mutluluğu anlatır. Ranvir’in Sadhana ile kurduğu arkadaşlıktan rahatsız olan Vasundhara onları kıskanır.
 
Ranvir ile Ragini gerçekte kimle konuştuklarını bilmeden gün geçtikçe birbirlerine bağlanır. Bulduğu her fırsatta telefonda Ragini ile sohbet eden Ranvir, Sadhana’ya da ondan bahseder. Vasundhara ise Sadhana ile Ranvir’in iyi anlaşmasından rahatsız olur. Sadhana’yı ziyarete giden Praka ve Ragini, Alekh’in annesine saldırması ile karşılaşırlar. Alekh’in annesinden korkmasına ve ona kötü davranmasına anlam veremeyen Sadhana, Vasundhara’nın haline üzülür. Mutluluğu her halinden belli olan Ragini’nin değişimine çok sevinen Kaşalya kızının iyi biri ile evlenmesi için dua eder. Praka ve Kaşalya maddi olarak zor bir dönem geçirirken Malti’nin gereksiz harcamaları onları sıkıntıya sokar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi