Deli Divane 49.bölüm özeti

Kanal 7'nin reytinglerde üst sıralardan yer alan Hint dizisi Deli Divane 49.bölüm fragmanı yayınlandı. Seyirciyi adete ekrana kilitlemeyi hedefleyen Deli Divane 49.bölüm özeti ve tanıtımı haberimizde

Deli Divane 49.bölüm özeti
Deli Divane 49.bölüm özeti
GİRİŞ 13.09.2016 09:08 GÜNCELLEME 19.09.2016 08:34

13 Eylül salı günü itibariyle ekranlara gelecek Deli Divane 49.bölüm fragmanı yine nefes kesti. Her bölümüyle izleyenleri etkilemeyi başaran Deli Divane 49.bölümünde neler olacak. Kanal 7'nin sevilen hint dizisi Deli Divane 49.bölüm tanıtımı ve özeti yayınlandı. İşte Deli Divane 49.bölüm fragmanı

DELİ DİVANE 49.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Deli Divane’nin bu bölümünde; Ragini güzel olmadığını düşündüğü için Ranvir’in hayal kırıklığı yaşamasından korkar ve görüşmeyi reddeder. Sadhana ise ablasının neden görüşmek istemediğini bildiğinden ona destek olur.

Ranvir’in görüşme teklifini kabul etmeyi çok isteyen Ragini, Ranvir’in kendisini beğenmeyeceğini düşünür ve görüşmek istemez. Ablasının kararını değiştirmek için ısrar eden Sadhana, Ragini’ye kendisine güvenmesini söyler. Sadhana’dan aldığı cesaretle Ranvir’i arayan Ragini, buluşmak için saat söyler.

Ragini’nin kararını değiştirmesine çok sevinen Ranvir, heyecanla buluşmaya hazırlanır. Ancak babası şirkette çok önemli bir toplantı olduğunu ve Ranvir’in de orada olması gerektiğini söyler. Ranvir ise görüşmek için zor ikna ettiği Ragini’ye bu durumu nasıl söyleyeceğini düşünür.

DELİ DİVANE 49.BÖLÜM FRAGMANI

DELİ DİVANE 48.BÖLÜM ÖZETİ

Ranvir ve Ragini birbirleri ile konuştuklarını bilmeden her gün uzun uzun telefonda sohbet ettiler. Ranvir artık yüz yüze görüşmek ister ancak bu kararını Ragini’ye söylemekten çekindi. Bu fikrini Sadhana’ya söyledi. Sadhana’dan olumlu yanıt alması ile Ragini’ye buluşma teklifinde bulundu. Malti, sorumsuzca yaptığı alışverişlerin sonucunda Vino’yu yüklü bir borca soktu. Navin’de Vino’nun zor durumda olmasını fırsata çevirdi. Malti’nin kredi kartını ödeyen Navin, Vino’yu parmağında oynattı. Navin ve karısının esas planı ise Sadhana’nın ailesine zarar vermektir. Vasundhara, Ranvir’in kendisi yerine Sadhana’ya yakın olmasına sinir oldu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi