Yalancı Bahar 89.bölüm özeti

Reyting rekoru kıran Hint dizisi Yalancı Bahar 89.bölüm fragmanı yine nefes kesti. Adeta izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran Yalancı Bahar 89.bölümde neler olacak? İşte Yalancı Bahar 89.bölüm özeti

Yalancı Bahar 89.bölüm özeti
Yalancı Bahar 89.bölüm özeti
GİRİŞ 13.09.2016 14:32 GÜNCELLEME 19.09.2016 08:22

13 Eylül salı günü ekranlara gelecek Yalancı Bahar 89.bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen yeni bölüm fragmanı Yalancı Bahar izleyicisini şaşırttı. Sultan’ın kılığına girerek gerçekleri öğrenmeyi başaran RK, Sultan’dan intikam almak için Madhubala ile birlikte bir plan hazırladı. Peki Yalancı Bahar 89.bölümünde neler olacak? İşte yeni bölüm fragmanı ve özeti

YALANCI BAHAR 89.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Sultan’ın kılığına girerek gerçekleri öğrenmeyi başaran RK, Sultan’dan intikam almak için Madhubala ile birlikte bir plan hazırlar. Bu plandan haberdar olan Deepali ise vakit kaybetmeden Sultan’a haber verir. RK, Bittoo sayesinde Madhubala’nın kendisinden boşanmak istemesinin ardında Sultan’ın olduğunu öğrenir. Duygularını bir kenara bırakarak mantığı ile karar vemeye başlayan RK, Madhubala hariç tüm aileyi uzaktaki eski bir çiftliğe götürür.

Daha sonra Sultan’a benzemek için bir makyaj yaparak eve gider ve ondan Sultan ile yaptığı anlaşmanın detaylarını öğrenir. Bunun üzerine gerçek kimliğini açık eden RK, Madhubala ile birlikte Sultan’ı tuzağa düşürmek için bir plan hazırlamaya başlarlar. Yaklaşan Janmashtami kutlamalarına katılacağını televizyondan duyuran RK, Sultan’ın kendisine zarar vermek için oraya geleceğinden emindir. İkili polis ile işbirliği yaparak onu köşeye sıkıştırmak ister.

Bu sırada eve dönen Deepali ise konuşulanlara kulak misafiri olur ve hemen Sultan’ı arayarak oraya gelmemesini söyler. Sürekli başarısız olan Sultan ise oldukça öfkelidir ve ne olursa olsun oraya katılacağını söyler.

YALANCI BAHAR 89.BÖLÜM FRAGMANI

Yaklaşan Janmashtami kutlamalarına katılacağını televizyondan duyuran RK, Sultan’ın kendisine zarar vermek için oraya geleceğinden emindir. İkili polis ile işbirliği yaparak onu köşeye sıkıştırmak ister. Bu sırada eve dönen Deepali ise konuşulanlara kulak misafiri olur ve hemen Sultan’ı arayarak oraya gelmemesini söyler. Sürekli başarısız olan Sultan ise oldukça öfkelidir ve ne olursa olsun oraya katılacağını söyler.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beştepe'deki kritik zirve sona erdi! Erdoğan'dan son dakika açıklamaları
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat