Yeni dönemde Kanal 7'de Hint rüzgarları esecek

Kanal 7 yeni yayın dönemine yine herkesi ekrana kilitlemeye hazırlanıyor.

GİRİŞ 19.09.2016 16:35 GÜNCELLEME 19.09.2016 17:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7 yeni yayın dönemine yine herkesi ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Kanal 7, yıllarca büyük ilgiyle takip edilen programların yanı sıra büyük bir izleyici kitlesine sahip olan günlük dizilerle güne renk katmaya geliyor. 
İşte yenilenen Kanal 7’nin yeni dönem programları….

Kanal 7’de Hint rüzgarı esiyor…

Arnav ve Khushi'nin unutulmaz aşk öyküsünün anlatıldığı Bir Garip Aşk yeni sezonda tekrar bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak. 
Halen yayınlanmaya devam eden Yalancı Bahar dizisi de yeni dönemde Madhubala ve RK arasındaki nefretle başlayıp tutku dolu bir aşka dönüşen hikayeyi anlatmaya devam edecek. Yeni yayın döneminde Kanal 7 ekranlarında olacak bir diğer Hint dizisi Deli Divane dizisi Sadhana ve Alekh ile Ragini ve Ranvir'in hikayesini anlatmayı sürdürecek.

Bir Garip Aşk dizisinin devamı niteliğinde çekilen ve Shlok ve Aastha arasındaki hikayeyi anlatan dizi Tatlı Bela yeni yayın dönemde izleyenlerle buluşacak. 

Yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören ve Saraswatichandra'nın Kumud ile olan aşkını anlatan İki Yabancı, yeni yayın döneminde Kanal 7 ekranlarındaki yerini alacak. 

Mohit Sengal'in başrolünü üstlendiği Hint dizisi Zor Sevda da yeni sezonda Kanal 7 ekranlarında izleyenlerin beğenisine sunulacak.

Elif’in gözyaşı dinmiyor…
Ekranların büyük bir ilgiyle takip edilen günlük dizisi ‘Elif’ yeni sezonda bomba gibi bölümlerle izleyici karşısına çıkacak. Yıllarca kavuşulamayan aşkta mutlu sona yaklaşırken Arzu’nun çıkardığı yangın ile sezona veda eden dizide tüm taşlar yerinden oynayacak.

Kanal 7’nin sevilen programları izleyicinin beğenisini kazanmaya devam ediyor…

Dr. Feridun Kunak Show herkesin günlük yaşamda karşılaştığı problemlere pratik çözümler üretirken, Cuma Sohbetleri, Nursaçan’la Sohbetler ve Önden Gidenler ile dini konularda merak edilenler ekrana taşınacak. Siyasetin nabzı ise İskele Sancak ve Başkent Kulisi’nde atacak. İzleyiciler, Gündüz Gece ile Anadolu insanının samimiyetine tanık olurken Dünyayı Geziyorum ile farklı kültürlerle tanışacak. Mahmut Tuncer Show ise dargınları barıştırmaya, sevenleri kavuşturmaya devam edecek.

Gündemin sıcak başlıkları Kanal 7 haber bültenlerinde…

Kanal 7 haber bültenleri, yurt ve dünya gündemindeki olayları güçlü haber kadrosuyla  ekrana taşımaya devam ediyor. Tümer Doğru Kanal 7 Haber Saati, Hülya Seloni HaftaSonu Haberleri ile günün önemli gelişmelerini izleyiciye yansıtacak. Ayrıca izleyiciler, hafta içi Merve Amaç ve hafta sonu Semanur Sönmez Yaman Kanal 7 Sabah Haberleri ile yeni güne hazırlanacak.

Sevilen filmler Kanal 7’de

Yerli ve yabancı sinemanın en seçkin örneklerinin yanı sıra memleketin dört bir yanından farklı hikayelerin anlatıldığı televizyon filmleri Kanal 7’de izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.  

Tanıtımlar için;

http://basin.kanal7.com/dosyalar/HintDizileri_YENISEZON_1.mpg

http://basin.kanal7.com/dosyalar/Kanal7_Yeni_Yayin_Donemi.mpg

YORUMLAR 1
  • ibrahim düzenli 7 yıl önce Şikayet Et
    saçma sapan hint filmleri ile neyi hedefliyorsunuz belgesel yayınlayın daha iyi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'