Tek bir telefonla 29 yıldır aradığı oğlunu buldu

“Cüneyt’in annesiyim” dedi, canlı yayına geldi. Ama bir telefonla oğlunun bambaşka biri olduğu ortaya çıktı

Tek bir telefonla 29 yıldır aradığı oğlunu buldu
Tek bir telefonla 29 yıldır aradığı oğlunu buldu
GİRİŞ 26.09.2016 13:20 GÜNCELLEME 26.09.2016 13:20

Cüneyt Akasyalı 3 yaşındayken Eminönü’nde bir ağacın altına bırakılmıştı. Polis tarafından bulunan Cüneyt yetiştirme yurduna gönderildi. Gerçek ailesini arayan 29 yaşındaki Cüneyt Kara Müge Anlı’nın programına başvurdu.

Yayını izleyen Şengül Çalparmak, Müge Anlı’ya bağlanarak; “Cüneyt benim oğlum” dedi. Bugünkü yayına da Cüneyt’i görmek için geldi.

Şengül Hanım programda oğlu Ufuk’tan 40 günlükken ayrıldığını, kendi babasının oğlunu hastaneye bıraktığını anlattı. Şengül Hanım’ın hikayesini dinleyen Ayşe Efe oğlunun başka biri olduğunu, Şile’de yaşadığını, evli ve bir çocuk babası olduğunu söyledi.
Yayında bunlar konuşurken gelen sürpriz bir telefon tüm dengeleri değiştirdi. Hattın diğer ucundaki kişi Şengül Hanım’ın 29 yıldır vazgeçmeden aradığı oğlu Ufuk’tu. Anne-oğul ilk kez Müge Anlı ekranında birbiriyle konuştu. Bu anlar herkese duygusal anlar yaşattı.
Ufuk annesini bulmanın sevincini yaşarken bir sevinç daha yaşadı. Babasından olma kardeşleri ve amcası yayına bağlandı.

Müge Anlı’ya Cüneyt Akasyalı’nın annesi olduğunu söyleyerek gelen Şengül Çalparmak, tek bir telefonla 29 yıldır her yerde aradığı oğlu Ufuk'a, Ufuk da tüm ailesine kavuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu