Deli Divane 66. bölüm fragmanı yayında!

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü Deli Divane her gün saat 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında…

GİRİŞ 30.09.2016 09:43 GÜNCELLEME 30.09.2016 09:43

VASUNDHARA’NIN İNADI

Hüzünlü bir aşkın anlatıldığı Deli Divane’nin bu bölümünde; Ragini’nin nişanının iptal edildiğini öğrenen Ranvir çok sevinir. Praka, Ragini’yi mutsuz edecek bir evliliğe sürükledikleri için kendisine çok kızar. Ranvir ise Ragini ile görüşmek için sabırsızlanır.

66. Bölümünde neler yaşanacak?

Ragini’nin nişanlanmaması haberi Ranvir’i girdiği bunalımdan kurtarır. Ranvir, haberi alır almaz Ragini’yi görmek için plan yapar. Bu konuda Sadhana ve Alekh’in yardımına ihtiyaç duyan Ranvir, sonunda Ragini’yi görmeyi başarır. Ragini ise her ne kadar Ranvir’e çok âşık olsa da ailesinin onay vermediği bir ilişkiye razı olamayacağını söyler. Ranvir ise en kısa sürede her şeyin düzeleceğini ve birbirlerine kavuşacaklarını anlatır. Ragini’nin nişanlanmadığını öğrenen Vasundhara, çılgına döner. Ranvir’i uzaklaştırmak için elinden geleni yapar. Ranvir, annesine Ragini’yi çok sevdiğini ve ondan başka kimse ile mutlu olamayacağını anlatır. Rajvans ailesi Ragini’yi istemeye gider. Ancak Vasundhara, Ragini’yi istemeye gitmeyi kabul etmez.

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü Deli Divane her gün saat 16.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında…

Künye
Türü: Romantik ve Dram
Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar
Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).
Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar
Yapım yılı: 2007
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor