Deli Divane 71.bölüm özeti

TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi Deli Divane 71.bölüm fragmanı yayınlandı. Hafta içi her gün yayınlanan ve seyirciyi ekranlara kilitlemeyi başaran Deli Divane 71.bölüm yine nefes kesecek. Peki Deli Divane 71.bölümde neler olacak? İşte yeni bölüm fragmanı ve özeti

Deli Divane 71.bölüm özeti
Deli Divane 71.bölüm özeti
GİRİŞ 05.10.2016 13:36 GÜNCELLEME 06.10.2016 08:21

DELİ DİVANE 71.BÖLÜM

Gündüz kuşağının sevilen dizisi Deli Divane’nin bu bölümünde; Alekh, Ranvir’in sevdiği kızla evlenebilmesi için Vasundhara’ya yalvarır. Alekh’in yıllar sonra onunla konuşması ile yumuşayan Vasundhara, Ranvir ve Ragini’nin evliğini onaylar.

RAGİNİ VE RANVİR SONUNDA NİŞANLANIR

Vasundhara’nın kararının değişmesiyle Ranvir ve Ragini biraz olsun rahatlar. Annesinin Ranvir için uğraşması Alekh’in Vasundhara’ya duygularını değiştirir. Çocukluğundan beri ilk kez Alekh’in sarılması ve anne demesi ile Vasundhara’nın ayakları yerden kesilir. Herkes Ranvir’in nişanı için koştururken Naween ve Avni kıskançlık krizlerine girer. Vasundhara’nın ikna olmasından sonra Ranvir ve Ragini’nin nişan günü belirlenir. Kaşalya’nın ise olumsuz hisleri hala devam eder. Praka kızlarının mutlu olacağını söylese de, Kaşalya endişelidir. Vasundhara’nın nişan törenindeki olumlu davranışları biraz olsun Kaşalya’nın içini rahatlatır. Sadhana ise kısa bir süre sonra Ragini ile aynı evde yaşayacak olmanın heyecanını yaşar.

Deli Divane 71.bölüm fragmanı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi