Yalancı Bahar 112.bölüm özeti

Hint dizilerinin en çok izlenenlerinden biri olan Yalancı Bahar 112.bölüm fragmanı yayınlandı. 06 Ekim perşembe günü seyirci ile buluşacak olan Yalancı Bahar 112.bölüm özeti nefes kesti. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve detayları

Yalancı Bahar 112.bölüm özeti
Yalancı Bahar 112.bölüm özeti
GİRİŞ 06.10.2016 08:21 GÜNCELLEME 07.10.2016 10:53

YALANCI BAHAR 112.BÖLÜM FRAGMANI

Yalancı Bahar dizisinde bu akşam, RK ve Madhubala arasındaki gerilim hala devam etmektedir. RK, Madhubala’yı yemeğe çıkarmak isteyine Madhubala, RK’nın doğum gününü hatırladığını ve kendisine bir sürpriz yapacağını düşünür ancak işler umduğu gibi gitmeyecektir. Diğer yandan yemekte Madhubala’dan imza almaya gelen fanlar RK’yı kızdırınca RK, Ria planını devreye sokacaktır. 

MADHUBALA FANLARI, RK’YI KIZDIRIYOR 

Madhubala ile Pabu arasındaki tartışmaya şahit olan Radha, Madhubala’yı haksız bulur ve ondan özür dilemesini ister. Ancak Madhubala kendisinin haklı olduğunu söyleyerek bu isteği reddeder. RK ile arasındaki bağın günden güne zayıfladığını gören Madhubala, ona sürekli olarak yakınlık göstermesine rağmen karşı tarafın olumlu bir adım atmamasından rahatsızdır. RK unutsa da o gün aynı zamanda Madhubala’nın doğum günüdür. Madhubala, RK’nın sürpriz bir şekilde kendisini yemeğe çıkarma teklifinin ardında doğum günü kutlaması olduğunu düşünür. Ancak Madhubala’nın doğum günü RK’nın aklından tamamen çıkmıştır. İkilinin gittiği restaurantta Madhubala’nın hayranlarının birden etraflarını sarması RK’nın ona karşı duyduğu kıskançlığı yeniden gün yüzüne çıkartır. Diğer yandan Ria adlı kadının RK’nın yanına gelmesi ile Madhubala restaurantı terk eder. 

Yalancı Bahar 112.bölüm fragmanı izle

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı