Yalancı Bahar 113.bölüm özeti

Kanal 7 Yalancı Bahar 113.bölüm fragmanı yayınlandı. Yine herkesi şaşırtan bir bölümle ekranlara gelecek Yalancı Bahar 113.bölüm fragmanı nefes kesti. Peki Yalancı Bahar 113.bölümünde neler olacak? İşte yeni bölüm ile ilgili detaylar

Yalancı Bahar 113.bölüm özeti
Yalancı Bahar 113.bölüm özeti
GİRİŞ 07.10.2016 10:56 GÜNCELLEME 08.10.2016 09:49

YALANCI BAHAR 113.BÖLÜM

Yalancı Bahar dizisinde bu akşam, Pabu, Madhubala’yı öldürmek için Deepali’yi bile şaşırtacak bir plan yapar. Ria, Madhubala’nın tüm ısrarlarına rağmen RK’dan vazgememekte kararlıdır ancak RK’nın kendisine karşı bir şey hissetmediğini öğrenince intihar etmeye karar verir. Evdeki kutlama başladığında harekete geçen Pabu amacına ulaşacak mı?

PABU, MADHUBALA’YI ÖLDÜREBİLECEK Mİ?

Madhubala eve gelen yapımcıların film teklifini reddedince onlar Bittoo aracılığıyla tekliflerini RK’ya yapmak isterler. RK ise kendisinden önce Madhubala’ya gittiklerini öğrenince onları evinden kovar. RK’nın son günlerde sürekli sarhoş olmasından şikâyetçi olan Madhubala bu duruma karşı duyduğu tepkiyi dile getirmek için ona unutamayacağı bir oyun oynar.  RK’dan hoşlanmaya başlayan Ria ise onun evine gelerek kendisi ile birlikte gezmek istediğini söyler. Ancak RK, Madhubala’ya verdiği sözü hatırlar ve onun teklifini reddeder. Bu durum karşısında öfkelenen Ria, Madhubala ile onun arasını bozmak için tehlikeli bir oyun oynar. Onun RK’nın peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Diğer yandan RK ve Madhubala için bir kutlama organize eden Pabo büyük bir avize sipariş eder ve onu kutlama esnasında Madhubala’nın duracağı yerin tam üzerine astırırır. Ria ile RK arasındaki yakınlaşmadan rahatsız olan Madhubala ise Ria’dan eşinden uzak durmasını istemiştir. Ria, RK’ya olan aşkının karşılıksız olduğunu anlayınca intihara kalkışır. Tören anı geldiğinde Pabu kalabalığın arasından sıyrılarak Avize’yi tutan ipi bıçağıyla kesmeye çalışırken, kalabalıktan faydalanan Ria arka odalardan birinde intihar etmek üzeredir. Madhubala, Pabu’nun ölümcül tuzağından kurtulabilecek mi? Ria’nın sonu ne olacak?

Yalancı Bahar 113.bölüm fragmanı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!
Bakan Şimşek'ten 'Erdoğan' açıklaması: 'İtibar etmeyiniz'