Yalancı Bahar 116.bölüm özeti

Kanal 7 - Yalancı Bahar 116.bölüm fragmanı yayınlandı. 10 Ekim pazartesi günü ekranlara gelecek Yalancı Bahar 116.bölümde neler olacak? Sevilen dizi Yalancı Bahar 116.bölüm tanıtımı ve özeti haberimizde

Yalancı Bahar 116.bölüm özeti
Yalancı Bahar 116.bölüm özeti
GİRİŞ 10.10.2016 11:32 GÜNCELLEME 11.10.2016 09:23

YALANCI BAHAR 116.BÖLÜM

Yalancı Bahar’da bu akşam, Madhubala geliştirdiği bir yöntem sayesinde KRK ile RK arasındaki kolayca amlamaktadır. KRK tehdini ortadan kaldırmak için harekete geçen RK’nın basın mensuplarına yaptığı açıklamaları dinleyen Bhujang tehlikeli bir plan yapar ancak Madhubala’nın dikkati ve polislerin yardımı ile amacına ulaşamaz. 

KRK TEHDİDİ DEVAM EDİYOR

KRK ile tanışan Bhatia, onun RK ile arasındaki benzerliğe çok şaşırmıştır. Evdekiler KRK’nın yeniden RK gibi davranarak aralarına karışmasından endişe duymaktadır. Bhujang’ın baskılarına dayanamayan KRK yeniden Madhubala’nın karşısına çıkar. Ancak Madhubala’nın RK ve KRK arasındaki ayrımı yapabilmek için geliştirdiği bir formül vardır ve bu sayede onun, RK olmadığını kolaylıkla anlar. KRK hakkındaki gelişmelerden rahatsızlık duyan RK bir basın toplantısı düzenleyerek ona ailesinden uzak durması için istediği ödemeyi yapmaya razı olduğunu söyler. Bunun üzerine Bhujang, KRK’dan onu arayarak teklifini kabul ettiğini ve tarif edeceği yere gelmesini istediğini söyler. Bunun üzerine RK tek başına evden çıkmıştır ancak Madhubala’nın içi rahat değildir. Yanına polisleri de alan Madhubala, RK onu büyük bir tehlikeden kurtarır.  Bhujang Kewal’ı kurtarmak için avukat ayarlar ve onu kurtarır. 

YALANCI BAHAR 116.BÖLÜM FRAGMANI

YALANCI BAHAR 115 ÖZETİ

RK’nın servetini ele geçirmek için korkunç bir plan yapan Bhujang, RK ile tıpa tıp aynı olan KRK adlı adamı eğitmeye başlar. KRK kısa sürede RK’nın tüm tavır ve davranışlarını öğrenir. KRK ile ilk olarak tapınağa gitmek üzere evden çıkan Radha ve Madhubala karşılaşır. İkili onun tapınağa neden geldiğine bir türlü anlam veremez ama onu orada gördükleri için de mutlu olmuşlardır. KRK çekimlerinin olduğunu söyleyerek oradan hızlıca ayrılır. Evdeki dua törenine giden KRK, rahibin rahatsızlanmasının ardından duaya devam edince evdeki herkes bunun nasıl mümkün olduğunu düşünmeye başlar. RK evde döndüğünde durumu öğrenir ve olası sorunların önüne geçmek için Bittoo’dan basın mensuplarına kendisinin bir ikizinin olduğunu söylemesini ister. Bir yolunu bularak Madhubala ile birlikte bankaya giden KRK, RK’nın tüm parasını çeker ve ortadan kaybolur. Bhujang adamının bu işteki başarısından memnudur ve onu gizli ortağı Bhatia ile tanıştırır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor