Yalancı Bahar 117.bölüm fragmanı | Bhujang amacına ulaşıyor

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yalancı Bahar 117.bölüm fragmanı yine nefes kesti. Yeni bölümüyle 11 Ekim salı günü seyirci karşısına çıkacak Yalancı Bahar 117.bölümün özeti ve tanıtımı haberimizde

Yalancı Bahar 117.bölüm fragmanı | Bhujang amacına ulaşıyor
Yalancı Bahar 117.bölüm fragmanı | Bhujang amacına ulaşıyor
GİRİŞ 11.10.2016 11:07 GÜNCELLEME 11.10.2016 11:07

YALANCI BAHAR 117.BÖLÜM

Yalancı Bahar’da bu akşam, RK’nın doğum günü partisinde gösteri yapacak ilizyonisti kullanan Bhujang sonunda KRK’yı RK’nın yerine getirmeyi başarır. KRK rolünü kusursuz bir şekilde oynasa da Madhubala’nın aklındaki şüpheler hala devam etmektedir. RK başına gelenlerden kurtulabilecek mi? 

BHUJANG AMACINA ULAŞIYOR

Evdekiler RK için sürpriz bir doğum günü partisi hazırlarlar ve partiye ünlü bir ilizyonisti davet ederler. Gelen misafirlere hizmet etmesi için ise evdekilere ek olarak 2 hizmetçi daha kiralanır. Hizmetçilerden biri KRK’yı RK’nın yerine geçirecek kusursuz planın hazırlayıcısı Bhujang’dır ve o, ilizyonisti de planına dâhil eder. Kokteylin ardından birkaç basit ilizyon ile gösteriye başlayan ilizyonist sıranın, en büyük numarası olan yok etmeye geldiğini söyleyer ve RK’yı sahneye davet ederek ondan kabinin içerisine girmesini ister. Kabinin kapağı yeniden açıldığında RK ortada yoktur. Madhubala bir anda endişelenir ancak kısa süre sonra evin üst katında RK’nın sesi yankılanır. Bir anda herkes rahatlar. Ancak bu ses RK’nın değil KRK’nın sesidir be Bhujang adamlarına RK’yı terkedilmiş bir eve bırakmalarını ve sonra da polisi arayarak RK’ya çok benzeyen birini bulduklarını söylemelerini ister. Kendine geldiğinde polis merkezindeki parmaklıkların arasında olduğunu gören RK, KRK’nın yerine geçtiğini anlamıştır. Madhubala birşeylerin yolunda gitmediğinden emindir ama elinde şüphelerini ispatlayacak bir delil yoktur. Diğer yandan hastaneden gelen bir telefonda acil bölümüne bakan hemşire Madhubala’nın derhal hastaneye gelmesini ister. 

Yalancı Bahar 117.bölüm fragmanı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?