Peru kendi Elif’ini arıyor

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif, Peru’da yarışma ile gündeme geldi.

Peru kendi Elif’ini arıyor
Peru kendi Elif’ini arıyor
GİRİŞ 24.10.2016 10:32 GÜNCELLEME 24.10.2016 10:32

Elif’e en çok benzeyen çocuğu bulmak için yarışma düzenleyen Latina TV yetkilileri Elif setini ziyaret ederek yapımcılarla görüştü. Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizisi “Elif” yine adından başarıyla söz ettirdi. Yayınlandığı günden beri dikkatleri üzerine çeken Elif, satıldığı ülkelerden Peru’da da izleyicinin beğenisini kazanarak listelere ön sıradan girdi.

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Elif, her geçen gün daha çok kesme hitap ediyor. En son yayına girdiği Peru’da dikkatleri üzerine çeken Elif’in başrol oyuncusu İsabella Damla Güvenilir, halkın büyük sevgisini topladı. Elif setini ziyarete gelen Peru kanalı Latina TV yetkilileri, ülkelerinde İsabella Damla Güvenilir’e en çok benzeyenin seçileceği bir yarışma düzenlediklerini belirtti.

Küçük bir kız çocuğunun dramatik öyküsünün anlatıldığı Elif, üç sezondur Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Elif hüzünlü hikayesiyle, yayınlandığı Endonezya, Peru, Makedonya, Bulgaristan, Bosna-Hersek, Finlandiya, Pakistan, Malezya, Singapur, Kolombiya ve Sırbistan’da da geniş kitleler tarafından izleniyor.

Günlük dizi olarak yayınlanan Elif, 3. sezonuyla hafta içi her gün saat 20.00’de Kanal 7’de ekrana geliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!