The Walking Dead 7.sezon 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Türkiye'de en çok izlenen yabancı dizilerden biri olan The Walking Dead 7.sezon 2.bölüm yine nefes kesecek

The Walking Dead 7.sezon 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
The Walking Dead 7.sezon 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
GİRİŞ 25.10.2016 09:57 GÜNCELLEME 26.10.2016 09:32

Yeni sezona bomba gibi başlayan The Walking Dead 7.sezon 2.bölüm henüz yayınlanmadı. Türkiye'de en çok izlenen dizilerden biri olan The Walking Dead 7.sezon 2.bölüm nefes kesecek. İşte The Walking Dead 7.sezon 2.bölüm tanıtımı ile ilgili detaylar

THE WALKİNG DEAD 7.SEZON 2.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLA

İlk kez son bölümde ekran karşısına çıkan kurtarıcıların lideri Negan elinde bulunan dikenli tel sarılı sopa ile Rick'in adamlarından bir kişiyi kendi adamlarına karşılık öldüreceğini söylemişti. Ancak sezon finali esnasında karanlık ekranda seçtiği kişiye vurarken çıkan seslerden başka birşey görünmeden final yapmıştı. 

Dün akşam Amerika'da ekranlara gelen The Walking Dead 7. sezon 1.bölümünde hayranların meraklı bekleyişi son buldu. Kısa süre sonrada Türkiye'deki izleyicileri ile buluşan dizide, heyecan dolu sahnelerle adına yakışır başlangıcını yaptı. Negan elindeki sopa ile Glenn'i seçti. Aniden kafasına vurmaya başladı. Glenn Negan tarafından öldürülürken Rick ve ekibi gözyaşlarını tutamadı. Kısa süre içerisinde kafası tamamen parçalanan Glenn adıyla alışık olduğumuz Koreli çocuk yeni sezonda olmayacak.

the-walking-dead-7-sezon-2-fragmanı

THE WALKİNG DEAD DİZİSİNİ İZLEYENLERE KÖTÜ HABER

Milyonlarca insanın beğeniyle takip ettiği dizi The Walking Dead'in 7. sezonu dün akşam başladı. Sevilen dizi, televizyon macerasına kaldığı yerden tam gaz devam etti.

Pazar günü yayınlanan The Walking Dead 7 sezonun ilk bölümü Türkiye'de yasal yayıncı olan FX kanalında izlenebilecek. Bunun dışında yıllardır The Walking Dead bölümlerini yayınlayan dizi izleme sitelerinde telif haklarından dolayı yeni bölümler yayınlanamayacak. Tüm dizi izleme sitelerine ihbarname gönderen FOX Channels, aralarında The Walking Dead'in de bulunduğu bir çok diziyi sitelerinden kaldırmasını ve yeni bölümleri yayınlamamasını istedi.

Diğer taraftan telif hakları için harekete geçen FOX Channels, The Walking Dead altyazısı için de altyazı yayınlayan sitelere de ihtar gönderdi. Bu ihtar sonucu 6 yıldır The Walking Dead çevirisi yapan Nazo82 nickli çevirmen de bundan sonra The Walking Dead bölümlerinin çevirisini yapmayacağını açıkladı.