Diriliş Ertuğrul 63.bölüm 2.fragmanında şok detay

2 Kasım çarşamba günü ekranlara gelecek Diriliş Ertuğrul 63.bölüm 2.fragmanı nefes kesti

GİRİŞ 02.11.2016 09:32 GÜNCELLEME 02.11.2016 09:32

Her bölümüyle seyirciyi etkilemeyi başaran Diriliş Ertuğrul 63.bölüm 2.fragmanı yayınladı. 2 Kasım çarşamba günü izleyenlerle buluşacak olan Diriliş Ertuğrul 63.bölüm 2.fragmanı adeta nefes kesti. TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizisi olan Diriliş Ertuğrul 63.bölümünde neler olacak? İşte Diriliş Ertuğrul dizisi 63.bölüm 2.fragmanı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 63.BÖLÜM 2.FRAGMANI

Artık oba beyi olan Ertuğrul Bey, kılıç kullanmadaki maharetine Hanlı Pazar’da ticaret yapma çabası da eklenince Kayılar alışık olmadıkları bir mücadelenin içine girer. Çünkü Hanlı Pazar, ticaretin beşiği olduğu gibi Ural ve Simon gibi en usta ticaret erbaplarını da bünyesinde barındıran kirli bir bataklıktan farksızdır. Ertuğrul Bey bu alışık olmadığı ortamda ayakta kalabilmek için ne tür adımlar atmak zorunda kalacaktır?

Sultan Alaeddin’den aldığı casusluk görevini kurt postuna girerek yerine getiren Ertuğrul Bey, Sultan’ın habercisini kurtarabilmek için yaptığı operasyonda yaralanıp esir düşmenin eşiğine gelmiştir. Ertuğrul Bey bu zor durumdan hem kendini, hem sultanın habercisini nasıl kurtaracaktır?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!