The Walking Dead 7.sezon 4.bölüm fragmanı yayında

Dünyanın en çok izlenen yabancı dizilerden biri olan The Walking Dead 7.sezon 4.bölüm fragmanı yine nefes kesti. Peki The Walking Dead 7.sezon 4.bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar

The Walking Dead 7.sezon 4.bölüm fragmanı yayında
The Walking Dead 7.sezon 4.bölüm fragmanı yayında
GİRİŞ 08.11.2016 09:06 GÜNCELLEME 08.11.2016 09:06

Yeni sezona bomba gibi başlayan The Walking Dead 7.sezon 4.bölüm fragmanı yayınlandı. Türkiye'de en çok izlenen dizilerden biri olan The Walking Dead 7.sezon 4.bölüm nefes kesecek. İşte The Walking Dead 7.sezon4.bölüm tanıtımı ile ilgili detaylar

THE WALKİNG DEAD 7.SEZON 4.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLA

The Walking Dead yeni bölümde izleyici Daryl’ın hayatta kalma mücadelesine tanıklık edecek. 7. sezon ilk bölümde izleyici adeta koltuklarına yapışmıştı. Ancak 2. bölümde beklenen temponun çok uzağında kalan The Walking Dead 7. sezon 3. bölüm oldukça beğenildi. 

THE WALKING DEAD 7. SEZON BOMBA GİBİ BAŞLADI 

Artık sadece FX'te yayınlanan dizi ile ilgili yeni sezon açıklamaları da yapıldı. Öyle ki The Walking Dead, artık eski senelere göre daha çok heyecan kapsayacak. Geçtiğimiz sezon Rick ve ekibinin kurtarıcılar tarafından kurtarılması sonrasında Negan'ın elinde olan isim merak konusu olmuştu. Sezon finali esnasında karanlık ekranda seçtiği kişiye vurarken çıkan seslerden başka birşey görünmeden final yapmıştı. 

The Walking Dead’den 85 Dakikalık Özel Bölüm Geliyor

elevizyonun şu sıralar adından en çok bahsettiren yapımı The Walking Dead’in izleyicilerine güzel bir haberi var. Dizinin 13 Kasım’da yayınlanacak olan bölümü tamı tamına 85 dakika uzunluğunda olacak. Sezonun dördüncü bölümü olan Service’in resmi özeti şu şekilde: “Alexandria’da bir arada kalmaya çalışan Rick’in ekibi, onları kendilerine getirecek bir ziyaret ile karşılaşacaklar.” Tabii ki gizemli misafirin kim olduğu bilinmiyor. Dedikodular, Negan’ın yarattığı etkiyi görmek için geri döneceği yönünde. Normal bölüm uzunluğunun 1.5 katı uzunluğa sahip olacak olan Service’in neden bu unvana layık görüldüğünü izledikten sonra öğrenebileceğiz.

Hemen ekleyelim; The Walking Dead, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan sezon açılışında Glenn ve Abraham’ın feci şekilde öldürülmesi nedeniyle gereksiz şiddet eleştirilerinin odak noktası olmuştu.

the-walking-dead-7-sezon-4-bölüm

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı