Diriliş Ertuğrul'da flaş gelişme! Doğan Alp geri dönüyor

TRT 1'in ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul 65 fragmanı yayınladı. Sevilen dizinin yeni bölümünde bir sürpriz yaşandı ve Doğan Alp geri döndü

GİRİŞ 14.11.2016 11:03 GÜNCELLEME 14.11.2016 11:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ekranların en sevilen dizilerinin başında gelen Diriliş Ertuğrul 65.bölümü yine nefes kesecek. Peki sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacak? Diriliş Ertuğrul'un 65. bölümünde izleyiciyi sevindirecek bir gelişme yaşanacak.

DOĞAN ALP GERİ DÖNÜYOR

Yayınlanan 65. bölüm fragmanında Ertuğrul Bey'in göreve gönderdiği Doğan Alp geri dönüyor.

doğan-alp-kimdir

Öte yandan geçtiğimiz sezon oyunculuklarıyla izleyicinin beğenisini toplayan Selcan Hatun ve Sungur Tekin'in diziye dönüp dönmeyeceği ise büyük merak konusu oldu.

Diriliş Ertuğrul son bölümünde neler yaşandı?

Diriliş Ertuğrul son yayınlanan 64. bölümüyle soluk soluğa izlendi. TRT 1 ekranlarının aksiyon dolu tarih dizisi Diriliş Ertuğrul'da Candar Bey ile Ertuğrul Bey arasındaki anlaşma sonucu obanın kaderi belirlendi.

Kayılar, sıkıntıyla geçen uzun bir dönemin ardından yaptıkları kilim ticaretiyle ilk defa rahat bir nefes aldı. Ancak bu rahatlık kilimleri taşıyan kervanın baskına uğramasıyla yerini tekrar sıkıntılı bir sürece bıraktı. Ertuğrul Bey için daha zor zamanlar başladı.

diriliş ertuğrul izle

Obanın huzurunu henüz sağlamış olan Ertuğrul Bey, tekrar meydana gelen ekonomik sıkıntılarının yanına şehit olan Alplerin üzüntüsünün eklenmesiyle yeni bir çıkmazla karşı karşıya kaldı.

Hırsının kurbanı olan Ural Bey, yaptırdığı baskınla büyük bir riski göze aldı. Artık yapması gereken hamle bellidir; kendisine doğrultulan suçlamalardan kurtulmak… Olayları uzaktan izleyen Simon, bir anda eline geçen fırsatla dengeleri değiştirme imkânına kavuştu.

YORUMLAR 4
  • Fikri 7 yıl önce Şikayet Et
    Banu cicegi bosasin!
    Cevapla
  • hıghlander 7 yıl önce Şikayet Et
    Selcan hatun ve sungur tekinde geri dönsün!bozmayın işte konsantrasyonumuzu yav!
    Cevapla
  • Ertugrul 7 yıl önce Şikayet Et
    Sel can hatun ölmemismiydi geçen sezonda
    Cevapla
  • Relax 7 yıl önce Şikayet Et
    Azıcık tarih bilgisi olan bilir dönmeyeceklerini
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır