‘Diriliş Ertuğrul’a gösterilen tutumu esefle kınıyoruz’

TRT 1 ekranlarının reyting rekoru kıran dizisi ‘Diriliş Ertuğrul’a Altın Kelebek töreninde Yılın En İyi Dizisi ödülünü almasına rağmen yapılan saygısızlık sonucu tepkiler çığ gibi büyüyor

‘Diriliş Ertuğrul’a gösterilen tutumu esefle kınıyoruz’
‘Diriliş Ertuğrul’a gösterilen tutumu esefle kınıyoruz’
GİRİŞ 16.11.2016 10:07 GÜNCELLEME 16.11.2016 10:07

Geçtiğimiz pazar günü Altın Kelebek töreninde Yılın En İyi Dizisi ödülünü alan ancak teşekkür konuşması yapmalarına izin verilmediği için ödülü iade eden 'Diriliş: Ertuğrul' ekibine destek devam ediyor.

Dizinin ana sponsoru olan Nazenin Konakları'nın yönetim kurulu üyesi Kaan Pehlivan, törende 'Diriliş: Ertuğrul' ekibine gösterilen tutumu esefle kınadıklarını belirtti. Pehlivan'ın açıklaması şöyle:

"Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu zamanlarda gururla sponsoru olduğumuz 'Diriliş: Ertuğrul'a karşı yapılan ayrımcılığı kınıyoruz. Türk halkının yürekten sahiplendiği bu değerli tarihi dizinin, hak ettiği yaklaşımı bulamamasından dolayı büyük üzüntü içindeyiz. Tüm 'Diriliş: Ertuğrul' ekibi ve oyuncularına gösterilen bu tutumu esefle kınıyor ve kendilerinin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Herkesi birlik ve beraberlikle, tarihimize ve geleceğimize sahip çıkmaya davet ediyoruz."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi