Bir Garip Aşk 8.bölüm özeti

Kanal 7 Bir Garip Aşk 8.bölüm fragmanı yayınladı. İzleyenleri adeta şoke eden bir bölüm ile gelecek olan Bir Garip Aşk 8.bölüm fragmanı nefes kesti. Peki sevilen dizi Bir Garip Aşk 8.bölümünde neler olacak?

Bir Garip Aşk 8.bölüm özeti
Bir Garip Aşk 8.bölüm özeti
GİRİŞ 29.11.2016 09:00 GÜNCELLEME 29.11.2016 10:01

28 Kasım pazartesi günü seyirci ile buluşması beklenen Bir Garip Aşk 8.bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümüyle izleyenleri etkilemeyi başaran Bir Garip Aşk 8.bölümünde Khushi, Arnav ile ilgili önemli bir karar alır. İşte Bir Garip Aşk 8.bölüm fragmanı ve özeti

BİR GARİP AŞK 8.BÖLÜMÜNDEN NELER OLACAK?

Ekranların sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Khushi, Arnav’ın kendisine verdiği görevi yerine getirirken hesapta olmayan şeylerle karşılaşır. Durumu saatler sonra fark eden Arnav son anda onu kurtarmayı başarsa da Gupta ailesinin öfkesi dinmemiştir. 

Payal’den gelen telefonun ardından ailesinin Khushi’den haber alamadığını öğrenen Arnav telaşla evden çıkar. Khushi’nin yanına gittiğinde onun baygın bir şekilde yattığını gören Arnav, onu hemen evine götürür. Anjali, Khushi’nin durumunu sormak için Payal’i aradığında onun öfkesiyle karşılaşır. Diğer yandan Lavanya ile Arnav arasındaki ilişkiyi bitirmek isteyen Devyani’nin bir planı vardır. Khushi kendine geldiğinde Arnav hakkında nasıl bir karar alacak? Devyani yaptığı plan için kimden yardım isteyecek?

BİR GARİP AŞK 8.BÖLÜM FRAGMANI

Bir Garip Aşk 8.bölümde ne zaman yayınlanacak?

Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.25’da Kanal 7 ekranlarında.

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Unutulmaz Hint dizisi Bir Garip Aşk yeniden Kanal 7 ekranlarında. Bollywood’un iki büyük yıldızı Barun Sobti ve Sanaya İrani’yi bir araya getiren dizide bugün, Arnav’ın zorlu sınavlarından birini daha geçen Khushi, Raizada ailesinin yanına gider. Lavanya ve Manaroma, Khushi’yi tekrar gördükleri için çok mutlu olmuşlardır. Kahvaltı sofrasında anlattıkları yüzünden Arnav’ın tüm hışmını üstüne çeken Khushi’yi şimdi çok daha zor bir sınav beklemektedir. 

Payal’in doğum günü kutlamasına son anda yetişen Khushi, ablasına Akash’ın gönderdiği şalı hediye eder. Kutlamanın ardından Khushi’yi arayan Arnav, ona yüzlerce sayfa evrak göndererek sabaha kadar daktiloya geçirmesini ister. Shyam’ın yardımları sayesinde işini yetiştiren Khushi evrakları teslim etmek için Raizada malikânesine gittiğinde Anjali ile karşılaşır. Devyani’nin ısrarı üzerine onlarla birlikte kahvaltıya kalan Khushi, onlara Lavanya ile Arnav arasındaki ilişkiden bahseder. Olanlardan haberdar olan Arnav, sırlarını açığa çıkartmakla suçladığı Khushi’den intikam almak ister. Bir anda kendisini büyük bir tehlikenin ortasında bulan Khushi ne yapacak? Payal niçin Raziada malikânesini arayacak? 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi