Bir Garip Aşk 9.bölüm özeti

Ekranların en sevilen dizisi olan Bir Garip Aşk 9.bölüm fragmanı yayınladı. Yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak olan Bir Garip Aşk 9.bölüm fragmanı herkesi heyecanlandırdı

Bir Garip Aşk 9.bölüm özeti
Bir Garip Aşk 9.bölüm özeti
GİRİŞ 30.11.2016 09:27 GÜNCELLEME 30.11.2016 09:28

29 Kasım salı günü seyirci ile buluşacak Bir Garip Aşk 9.bölüm fragmanı Kanal 7 TV'de yayınlandı. Yeni sezonda yine ekranlara olan Bir Garip Aşk dizisi seyirciyi heyecanlandırdı. Peki Bir Garip Aşk 9.bölümünden neler yaşanacak? Khushi ve Arnav’ı hangi sürprizler bekliyor? İşte Bir Garip Aşk 9.bölüm fragmanı ve özeti

BİR GARİP AŞK KANAL 7 CANLI İZLE

BİR GARİP AŞK 9.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ekranların sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Khushi’nin istifa edeceğini öğrenen Arnav hiç beklemediği bir çıkışla karşılanır. Arnav’ın otoriter karakterine boyun eğmeyen Khushi’nin tavırları Raizada ailesini şaşırtsa da Devyani yaşananlardan memnun gibi gözükmektedir. Devyani, Lavanya’ya karşı verdiği mücadelede kendi safında yer alacak birini bulduğunu düşünmektedir.

KHUSHİ İSTİFA EDİYOR

Kendisine gelen Khushi başına gelenlerden dolayı Arnav’ın yanında çalışmayı bırakmaya karar verir. Yazdığı istifa mektubunu şirkete götürdüğünde Arnav’ın o gün evde olacağını öğrenen Khushi, Raziada malikânesine gider. Onun, Arnav’a cevap hakkı tanımadan konuşması Devyani, Anjali ve Manaroma’nın büyük bir şaşkınlık yaşamasına sebep olur. Bu konuşma aynı zamanda Khushi’nin Devyani tarafından benimsenmesini sağlar. Khushi, Arnav’ın tabularını yıkmaya başlamıştır. Lavanya ise Arnav’ın kalbini kazanmak için verdiği mücadelede artık önemli bir rakibi olduğunu anlar. Arnav niçin evden ayrılmak isteyecek? Khsuhi işi bırakacak mı? 

BİR GARİP AŞK 9.BÖLÜM FRAGMANI

BİR GARİP AŞK 9.BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Barun Sobti ve Sanaya İrani’nin unutulmaz dizisi Bir Garip Aşk her gün saat 21.25’da Kanal 7 ekranlarında.

BİR GARİP AŞK 8.BÖLÜM ÖZETİ

Ekranların sevilen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bu akşam, Khushi, Arnav’ın kendisine verdiği görevi yerine getirirken hesapta olmayan şeylerle karşılaşır. Durumu saatler sonra fark eden Arnav son anda onu kurtarmayı başarsa da Gupta ailesinin öfkesi dinmemiştir. 

Payal’den gelen telefonun ardından ailesinin Khushi’den haber alamadığını öğrenen Arnav telaşla evden çıkar. Khushi’nin yanına gittiğinde onun baygın bir şekilde yattığını gören Arnav, onu hemen evine götürür. Anjali, Khushi’nin durumunu sormak için Payal’i aradığında onun öfkesiyle karşılaşır. Diğer yandan Lavanya ile Arnav arasındaki ilişkiyi bitirmek isteyen Devyani’nin bir planı vardır. Khushi kendine geldiğinde Arnav hakkında nasıl bir karar alacak? Devyani yaptığı plan için kimden yardım isteyecek?

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor