Elif 416.bölüm özeti | Elif'i bekleyen kötü sürpriz

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Elif 416.bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Elifi bekleyen kötü sürpriz izleyenleri şaşırtacak. İşte Elif dizisi 416.bölüm fragmanı

Elif 416.bölüm özeti | Elif'i bekleyen kötü sürpriz
Elif 416.bölüm özeti | Elif'i bekleyen kötü sürpriz
GİRİŞ 03.12.2016 09:00 GÜNCELLEME 03.12.2016 09:06

ELİF’İ BEKLEYEN KÖTÜ SÜRPRİZ

Her bölümü merakla beklenen Elif’te bu akşam Yusuf Ümit’in elinden kurtulur. Ümit ise Arzu’dan ayrılmanın etkisiyle herkese korku salar.

Öte yandan Arzu öfkesinden kurtulmak için Elif’in peşine düşer. Peki Arzu bu sefer başarılı olabilecek mi?

Yusuf, Ümit’in elinden kurtulmayı başarır. Yusuf’un Ümit’le ilgili bildiği şeyler onu tedirgin etmeye yeter. Yusuf, Melek’i ve onun ailesini korumaya çalışırken kendine azılı bir düşman edinir. Yusuf, Ümit’in ona yaptıklarını ve tehditlerini Melek’e anlatır ama Melek ona inanıp inanmamak konusunda tereddüt eder. Öte yandan Ümit, Arzu’nun kalbini yeniden kazanmanın yollarını arar. Ümit, Arzu’yu ikna etmek için ona ulaşmaya çalışırken, hastaneden kaçarcasına çıktığını öğrenen Selim endişelenmeye başlar. Arzu ise içindeki öfkeden kurtulmak için yeniden Elif’in peşine düşer. Okul çıkışında Elif’le İnci’yi kötü bir sürpriz bekler. Yoksa Arzu bu sefer amacına ulaşabilecek mi?

Başrollerinde İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin ve Cemre Melis Çınar’ın rol aldığı Elif hafta içi her gün 19:50’de Kanal 7’de…

ELİF SON BÖLÜMÜNDEN NELER YAŞANDI?

Melek, vicdan azabıyla Ümit’e geçmiş olsun demek için hastaneye gider. Aynı sırada hastaneye giden Arzu, son anda Selim ve Melek’i farkeder ve hastaneden uzaklaşır. Sonunda bir fırsatını bulup Ümit’le konuşmayı başaran Arzu kesin bir dille bir daha karşısına çıkmaması için onu sert bir şekilde uyarır. Ümit ise Arzu’dan ayrılmanın verdiği acıyla perişan olur. Ümit, Arzu’yla yaptığı konuşma sonrasında kimseye haber vermeden hastaneden çıkar. Selim’in aklını bulandıran Melek’e hesap sormak ister fakat şahit oldukları sonrasında rotasını değiştirerek hedefine Yusuf’u koyar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor