Elif 418.bölüm özeti | Arzu yeni planlar peşinde

Elif’te bu akşam İnci’yi kurtarmayı başaran Yusuf, kaçırılma olayını Melek’ten saklamaya çalışır. Melek ise şüphelenmeye başlar. Öte yandan Arzu, Ümit’le barışmak için bir teklif sunar. Peki bu teklif ne?

Elif 418.bölüm özeti | Arzu yeni planlar peşinde
Elif 418.bölüm özeti | Arzu yeni planlar peşinde
GİRİŞ 07.12.2016 09:00 GÜNCELLEME 07.12.2016 11:26

ELİF 418.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yusuf’la Elif, nihayet İnci’yi bulur. Yusuf, kızlara zarar gelmemesi için elinden geleni yaparak onları kurtarmayı başarır. Kızları kaçıran adamların savurduğu tehditler Yusuf’un hem İnci’yle Elif hem de Melek adına endişelenmesine neden olur.

Yıllar önce kendisine savrulan tehditleri ciddiye almadığı için kızını ve eşini toprağa veren Yusuf, yeniden aynı acıyı yaşamak istemez ve tüm yaşanılanların aralarında kalması için kızları uyarır. Kızlar da Melek’in başına bir şey gelmesini istemediklerinden Yusuf’a verdikleri sözü tutar. Yusuf, kızları sağ salim atölyeye kadar bırakır.

Telaştan ve üzüntüden derbeder olan Melek ise onları karşısında görünce çok mutlu olur. Elif’le İnci’nin, kendisinden Yusuf’la ilgili bir şeyler sakladığını anlayan Melek, şüphelenmeye başlar. Tüm bunlar olurken, Arzu’yla barışabilmek için her şeyi yapmaya hazır olan Ümit, hiç beklemediği bir teklifle karşılaşır. Peki bu teklifin hedefinde kim var? 

Başrollerinde İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin ve Cemre Melis Çınar’ın rol aldığı Elif hafta içi her gün 19:50’de Kanal 7’de…

Yönetmenler: Mahmut Kaptan -Betül Sevim 
Görüntü Yönetmenleri: Mukadder Kızılca -Vedet Dikmetaş 
Senaryo: Rüya İstanbul 
Müzik: Korhan Nart 
Uygulayıcı Yapımcı: Önder Öngüç 
Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Emre Kıvılcım, Selin Sezgin, Aysun Güven, Cemre Melis Çınar, Gülçin Tunçok, Dilara Uzer, Hakan Bozyiğit, Hasan Ballıktaş, Batuhan Soncul, Derya Şen, Beril Ada Yeşil, Umut Ölçer, Gürhan Gülbahar, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Deniz İrem, Asuman Kostak, Efsun Akkurt, Müge Esmeray, Umut Özkan, Merve Kayaalp, Esra Öztop, Emre Çaltılı, Serhat Üstündağ 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor