Elif 420.bölüm fragmanı | Ümit Yusuf'u ortadan kaldırmak için..

Kanal 7’nin sevilen dizisi Elif’te bu akşam Ümit, Elif’i kaçırmak için müsamereye gider. Fakat Yusuf’un orada olması nedeniyle amacına ulaşamaz. Yusuf’a karşı kini artan Ümit, Yusuf’a karşı hazırladığı planı hayata geçirebilecek mi?

Elif 420.bölüm fragmanı | Ümit Yusuf'u ortadan kaldırmak için..
Elif 420.bölüm fragmanı | Ümit Yusuf'u ortadan kaldırmak için..
GİRİŞ 08.12.2016 18:17 GÜNCELLEME 08.12.2016 18:17

ELİF 420. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Okuldaki müsamere esnasında bir kenara gizlenmiş olan Ümit, Arzu’ya verdiği sözü yerine getirmek için hazır bekler fakat tüm planı bozulur. Müsamerede Elif’i izlemeye gelen Yusuf’un varlığı Ümit’i tedirgin eder.

Tüm olanlardan habersiz olan Melek ise Elif için endişelendiğinden, Yusuf’un orada olmasını istemez. Ümit, Yusuf’un ayağına dolanmasından dolayı ona karşı iyice bilenerek hakkında araştırma yapmaya başlar. Arzu’yu yeniden elde etmek isteyen Ümit, bunu, Yusuf sorununu çözmeden yapamayacağını anlar.  

Hemen bir plan yaparak işe koyulur. Ümit bu sefer amacına ulaşabilecek mi?

Yönetmenler: Mahmut Kaptan -Betül Sevim 
Görüntü Yönetmenleri: Mukadder Kızılca -Vedet Dikmetaş 
Senaryo: Rüya İstanbul 
Müzik: Korhan Nart 
Uygulayıcı Yapımcı: Önder Öngüç 
Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Emre Kıvılcım, Selin Sezgin, Aysun Güven, Cemre Melis Çınar, Gülçin Tunçok, Dilara Uzer, Hakan Bozyiğit, Hasan Ballıktaş, Batuhan Soncul, Derya Şen, Beril Ada Yeşil, Umut Ölçer, Gürhan Gülbahar, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Deniz İrem, Asuman Kostak, Efsun Akkurt, Müge Esmeray, Umut Özkan, Merve Kayaalp, Esra Öztop, Emre Çaltılı, Serhat Üstündağ 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!