Diriliş Ertuğrul dizisi 71.bölümü yine olay oldu!

TRT ekranlarında her çarşamba seyirci ile buluşan ve reytinglerde adeta rekor kıran Diriliş Ertuğrul dizisi yine olay oldu!

GİRİŞ 29.12.2016 10:36 GÜNCELLEME 29.12.2016 11:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Önceki akşam reyting listelerinde 3 iddialı dizi kıyasıya bir rekabet yaşadı.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da TRT 1 ekranlarının efsane dizisi Diriliş Ertuğrul hem total hem de AB grubunda lider oldu.

Dizi total grubunda 12.30 rating ve 27.35 share alırken, AB grubunda ise 17.46 rating ve 36.01 share’a sahip oldu.

“Diriliş Ertuğrul” önceki akşam aldığı performanslarla pek şaşırtmadı.

Sevilen dizinin özeti ise reyting sıralamasında 2.sırada yer aldı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 71.BÖLÜMÜNE DAMGA VURAN SAHNE

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Candar Bey civardaki tehlikelere karşı bir haraket etmek için Ertuğrul'a kızı Aslıhan ile evlenmesi yönünde teklifte bulunur. Bu teklif karşısında şaşkına dönen Ertuğrul Bey, Candar Bey ve Halime arasında köşeye sıkışır. Bir tarafta Kayı Obasının geleceği bir taraftanda canından daha çok sevdiği Halime arasında sıkışıp kalan Ertuğrul'u zor bir karar beklemektedir. Ertuğrul Bey Hanlı Pazar'ın hakimiyetini ele geçirir geçirmez Pazar'da siyasi ve ticari bağları güçlendirmek için bir toy düzenlemeye karar verir.

diriliş-ertuğrul-71-bölüm-fragmanı.jpg

Toy meclisine gelen Sadettşn Köpek yeni sorunların fitilini ateşleyecektir. Siyasi açıdan beklemediği bir sorunla karşılaşan Ertuğrul, bu durumdan kurtulmak için nasıl bir yol izleyecektir. Öte yandan sinsi planlarını gizlice sürdüren Ural ise Ertuğrul'u zor durumda bırakacak olan yeni hamlesini yapacaktır. Ural'a göre bu plan hem pazarı ele geçirmesine hemde altına olan hasretini dindirecek olan yeni bir hamle olacaktır.

YORUMLAR 1
  • SIKICI OLUYOR! 7 yıl önce Şikayet Et
    Bamsı uzun hikaye anlattı ve sıkıntıdan patlattı! Laf olsun vakit geçsin mantığı diziyi bitirir! Yönetmen ve senaristleri uyarırım. Bir de Dinî ve Osman Türkçesi ifadelere olur verecek DİN ve EDEBİYAT danışmanı şart. Çok komik kaçıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!