Elif 434.bölümünde neler oldu? Fragmanı ve özeti

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Elif 434.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Elif 434.bölümünde neler olacak? İşte tüm detaylar

Elif 434.bölümünde neler oldu? Fragmanı ve özeti
Elif 434.bölümünde neler oldu? Fragmanı ve özeti
GİRİŞ 28.12.2016 18:00 GÜNCELLEME 29.12.2016 10:47

ARZU YENİ PLANLARINI DEVREYE SOKUYOR

Ekranların sevilen dizisi Elif’te gerilim bitmiyor. Yusuf’la Melek’in arasını açmak isteyen Arzu, Yusuf’a tuzak kurarak birlikte fotoğraflarının çekilmesini sağlar. Yusuf’tan şüphelenen Melek bu fotoğrafları görünce ne yapacak.

434. BÖLÜM

Yusuf, son anda yetişerek Elif’i kurtarmayı başarır. Elif, Yusuf’u ikna eder ve okulda olanlardan kimseye bahsetmemeye karar verirler. Bu arada Zeynep’le konuşmaya giden Selim, onun patronunun arabasından indiğini görünce yine yanlış anlar ve hiç konuşmadan oradan uzaklaşır. Bu durumdan habersiz olan Zeynep ise Selim’in hala onunla konuşmak için gelmediğini düşünmekte ve bu yüzden hem üzülüp hem de çok daha fazla kırılmaktadır. Gonca ise Arzu’ya karşı kendini korumak için aradığı kozu sonunda bulur. Arzu da Gonca’yı yeterince korkuttuğu için içi rahat başka dertlerin peşine düşer. Melek’le Yusuf’un arasını açmak isteyen Arzu, Yusuf’u konuşmak için bir yere çağırır ve gizlice fotoğraflarını çektirir. Böylece Yusuf’u aradan çıkarabileceğini düşünür ve aklındakini gerçekleştirerek, Yusuf’la çekildiği fotoğrafları Melek’e gönderir. Peki ya Yusuf’la ilgili zaten aklı karışık olan Melek, bu fotoğrafları gördüğünde ne yapacak?

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?