Elif rakiplerini geride bıraktı!

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Elif, istikrarlı yükselişini sürdürüyor. Günlük dizi, yayınlandığı akşam saatinde rakibi olan büyük yapımları geride bıraktı.

Elif rakiplerini geride bıraktı!
Elif rakiplerini geride bıraktı!
GİRİŞ 30.12.2016 12:08 GÜNCELLEME 30.12.2016 12:10

Üç sezondur Kanal 7 ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen Elif, yayınlandığı zaman diliminde  yer alan diğer büyük yapımları geride bıraktı. Yapımında dudak uçuklatan paralar harcanan ve çok büyük umutlarla ekrana taşınan birçok dizi raiting ölçümlerinde geride kalırken, Elif mütevazı bütçesiyle listelerin üst sıralarına tırmandı.

Elif isimli küçük bir kızın zorluklarla dolu yaşamından yola çıkılarak hazırlanan dizi, heyecan dolu içeriğiyle izleyicilerini hafta içi her gün ekrana kilitliyor. Elif karakterini canlandıran İsabella Damla Güvenilir, bir ezberi bozarak adından söz edilir olmak için büyük ücretlere gerek kalmadığını ispatladı. Elif dizisinin genç oyuncuları, yurt içi ve yurt dışında sayısı milyonları bulan geniş hayran kitlelerine ulaştı. Küçük yıldız İsabella Damla Güvenilir ve ekip arkadaşları dizi yayında olduğu sürece daha birçok kitleyi peşinden sürükleyeceğe benziyor.

Başrollerinde İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin ve Cemre Melis Çınar’ın rol aldığı Elif hafta içi her gün 19:50’de Kanal 7’de…

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…