Elif 437.bölümde neler oldu? Özeti

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Elif’te Gonca’nın kaza yapmasına sebep olan Ümit onu yaralı halde bırakır. Arzu ise Gonca’nın durumunu öğrenmek için hastaneyi aradığında Gonca’nın öldüğü haberini alır. Fakat Arzu’yu bekleyen bir sürpriz bulunmaktadır.

Elif 437.bölümde neler oldu? Özeti
Elif 437.bölümde neler oldu? Özeti
GİRİŞ 02.01.2017 20:00 GÜNCELLEME 03.01.2017 11:52

ARZU DÜŞMANLARINI ORTADAN KALDIRMAYA ÇALIŞIYOR

Ümit, Gonca’nın trafik kazası yapmasına neden olur ve onu orada baygın bir şekilde bırakıp gider. Gonca belgeleri Emiroğuları’na vermeden yetişip onu durdurmak isteyen Erkut, Gonca’yı bulur ve apar topar hastaneye götürür ancak durumu çok kritiktir Selim ise Yusuf’tan öğrendiği Arzu, Ümit iş birliğini evdekilerle paylaşır. Kafası karışan Melek, Yusuf sayesinde ortaya çıkan bu gerçeklere bile inanıp inanmamakta tereddüt eder. Erkut, Gonca’nın başına gelenlerden Ümit’i sorumlu tutar ve ondan hesap sorar. Arzu, Gonca’nın durumunu öğrenmek için hastaneyi aradığında ölüm haberini alır. Peki Gonca gerçekten öldü mü?

Yönetmenler: Mahmut Kaptan -Betül Sevim 
Görüntü Yönetmenleri: Mukadder Kızılca -Vedet Dikmetaş 
Senaryo: Rüya İstanbul 
Müzik: Korhan Nart 
Uygulayıcı Yapımcı: Önder Öngüç 
Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Emre Kıvılcım, Selin Sezgin, Aysun Güven, Cemre Melis Çınar, Gülçin Tunçok, Dilara Uzer, Hakan Bozyiğit, Hasan Ballıktaş, Batuhan Soncul, Derya Şen, Beril Ada Yeşil, Umut Ölçer, Gürhan Gülbahar, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Deniz İrem, Asuman Kostak, Efsun Akkurt, Müge Esmeray, Umut Özkan, Merve Kayaalp, Esra Öztop, Emre Çaltılı, Serhat Üstündağ 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti