Bu Şehir Arkandan Gelecek oyuncu kadrosu ve biyografileri

2017 yılının ilk ayında başlayan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi oyuncu kadrosunda bulunan oyuncular kimdir? İşte Biyografileri ve özel hayatıları

Bu Şehir Arkandan Gelecek oyuncu kadrosu ve biyografileri
Bu Şehir Arkandan Gelecek oyuncu kadrosu ve biyografileri
GİRİŞ 04.01.2017 11:14 GÜNCELLEME 04.01.2017 11:14

ATV ekranlarında yayınlanan ve reyting sıralamasında üst sıralarda olması beklenen Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi oyuncu kadrosu belli oldu. Peki Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu, Gürkan Uygun, Osman Alkaş, Ezgi Eyüboğlu, Burak Tamdoğan, Nilperi Şahinkaya, Defne Kayalar kimdir? İşte sevilen oyuncuların biyografileri

Kerem Bürsin Kimdir?

Kerem Bürsin 4 Haziran 1987 yılında İstanbul‘da dünyaya gelmiştir. Oyuncu Kerem Bürsin Kanal D ‘de yayınlanan Şeref Meselesi dizisinde Yiğit Kılıç karakterini canlandırmıştır. Kerem Bürsin’in boyu 1.79 cm’dir. İkizler burcu olan Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin’in 2016 Survivor yarışmasına katılması beklenen Kerem Bürsin yeni sezonda Düş Tarlası dizisi oyuncuları kadrosunda yer almaktadır. Kerem Bursin Kasım ayında Star Tv ekranlarında başlayacak olan Doğaüstü adlı dizide Kadir Doğulu ile başrol oynayacaktır.

Gürkan Uygun Kimdir?

Gürkan uygun, 27 mayıs 1974 İzmit doğumlu Türk oyuncudur. Aslen memleketi Ordu'dur. Gürkan uygun ilk olarak 1996 yılında dizi oyunculuğuna adım attı. Şimdiye kadar Tatlı Kaçıklar, Böyle Mi Olacaktı, Yedi Numara, Deli Yürek, Şapkadan Babam Çıktı, Kurtlar Vadisi Pusu, Kaçak gibi dizilerde yer aldı. Oyunculuk kariyerinde zirveye çıktığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Memati Karakteri ile oldukça ün kazandı.

Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir?

2008 Türkiye güzeli seçilen Leyla Lydia Tuğutlu 1989 yılında Almanya Berlin’de dünyaya gelmiştir. Anne tarafından Alman, baba tarafından ise Türk’tür. İlköğretim’e Türkiye’de başlamış piyano eğitimi almış ve Konservatuvar’da yarı zamanlı olarak devam etmiştir. 5 sene müzik ve keman dersleride alan güzel bu süreçte model ajansına bağlı olarak çalışmaya başlamıştır. Anadolu Lisesi mezunudur. İstanbul Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünde öğrenim yaşantısını sürdüren Leyla Lydia Tuğutlu Türkçe’nin yanı sıra İngilizce ve Almanca dillerini iyi derece bilmektedir. Karadayı dizisinde Songül karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Leyla Lydia Tuğutlu 2015 yılında vizyona giren Delibal isimli sinema filminde Çağatay Ulusoy ile başrolleri paylaşmıştır. Yeni dönemde Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Tatlı İntikam dizisi oyuncuları kadrosunda yer almakta ve dizide Pelin karakterini canlandırmaktadır.

Osman Alkaş Kimdir?

1955 doğumlu oyuncu Osman Alkaş Ankara Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Anabilim Dalı mezunudur. Lefkoşa Belediyesi Tiyatro kurucularından olan Osman Alkaş aslen Kıbrıs Lefkoşa’lıdır ve Lefkoşa’da dünyaya gelmiştir.

Daha önce Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Bedel ve Hayat Şarkısı gibi projelerde rol alan Osman Alkaş yeni sezonda ise Bu Şehir Arkandan Gelecek isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur.

Ezgi Eyüboğlu Kimdir?

15 Haziran 1988 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Kendisi gibi oyuncu ve rol arkadaşı olan Kaan Yıldırım ile evlidir. Muhteşem Yüzyıl, Sudan Bıkmış Balıklar, Yalan Dünya, İntikam, Ulan İstanbul ve Adı Mutluluk gibi dizilerde rol almıştır.

Burak Tamdoğan Kimdir?

1971 senesinde dünyaya gelen Burak Tamdoğan Ankara Üniversitesi D.T.C.Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk eğitimi almıştır ve genellikle yardımcı rol karakterlerini canlandırmaktadır. 1.85 boyunda ve iyi derecede İngilizce bilmektedir. Burak Tamdoğan Ankara doğumludur. Burak Tamdoğan’ın rol aldığı dizilerden bazıları; Elif, Adak, Karayılan, Mahşer, Küçük Kadınlar, Avrupa Yakası’dır. En Son ATV’ de yayınlanan Parmaklıklar Ardında ve Hanımın Çiftliği adlı dizilerde de Rol aldı. Sinema Filmleri sırası ile; Beynelmilel, Ayakta Kal ve Sıcak’tır.

Nilperi Şahinkaya Kimdir?

23 Şubat 1988 Senegal doğumlu yetenekli oyuncu ortaokul eğitimini Paris'te aldı. 2003 yılında Ankara'ya yerleşmiştir. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde eğitimini tamamlamıştır. Deniz Yıldızı dizisinde Hande, Öyle Bir Geçer Zaman Ki Mesude ve Kiraz Mevsimi dizisinde Şeyma karakterini canlandırmıştır.

Defne Kayalar Kimdir?

Bilkent Üniversitesi Grafik Bölümü mezunu güzel oyuncu Defne Kayalar 1975 doğumludur. Bilgi Üniversitesi Sinema Tv Bölümü’nde asistanlık yapmıştır. Keskin Bıçak, 20 Dakika, Medcezir gibi projelerde yer alan Defne Kayalar bir ara Uğur Yücel ile birlikte çalışmış Yazı Tura ve Alacakaranlık dizisinin yapımcılığını üstlenmiştir. Defne Kayalar yeni sezonda Bu Şehir Arkandan Gelecek isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Defne Kayalar İzmir‘de dünyaya gelmiştir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi