Elif dizisi 439.bölümünde neler olacak? İşte fragmanı

Kanal 7 ekranlarının en sevilen dizisi olan Elif 439.bölüm fragmanı yayınladı. 04 Ocak çarşamba günü ekranlara gelecek olacak Elif dizisi yeni bölümüyle herkesi şaşırtacak

Elif dizisi 439.bölümünde neler olacak? İşte fragmanı
Elif dizisi 439.bölümünde neler olacak? İşte fragmanı
GİRİŞ 04.01.2017 16:53 GÜNCELLEME 04.01.2017 16:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Elif’te bu bölüm Selim, Arzu ve Ümit’e oyun oynar. Çiftliğin satılacağını duyan Arzu, Selim’in ayarladığı sahte alıcıyla buluşmaya gittiğinde hiç beklemediği bir sürprizle karşı karşıya kalır.

ELİF 439.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Arzu, Gonca’nın bağlı olduğu yaşam ünitesini kapatır. Tam odadan çıkacağı sırada içeri bir doktor girer ve Gonca’yı kurtarabilmek için müdahale etmeye başlar. Arzu’yu hemşire zannederek ondan da yardım ister. Arzuise odadan kaçmayı başarır. Bu arada Selim de Arzu ve Ümit’in iş birliğini açığa çıkarabilmek için yeni bir plan yaparak evi satışa çıkarır ve sahte bir alıcıyla anlaşır. Ümit’le Arzu’nun bu alıcının peşine düşeceğini ve evi ondan almak isteyeceğin emin olan Selim’in planı tıkır tıkır işler. Arzu ve Ümit alıcıyla anlaşmak için buluşmak ister. Haberi alan Selim de silahıyla birlikte buluşma noktasına gitmek üzere evden ayrılır. Gözü dönen Selim, bu sefer katil mi olacak?

Başrollerinde İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin ve Cemre Melis Çınar’ın rol aldığı Elif hafta içi her gün 19.50’de Kanal 7’de…

YORUMLAR 1
  • zheko 7 yıl önce Şikayet Et
    saçma sapan bir dizi. insanların psikolojisini altüst ediyorsunuz. sürekli bir gerilim müziği. şuanda ihtiyacımız olan bu değil. halkımızın moralini yüksek tutacak çalışmalar yapılmalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!