Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54.bölümü ne zaman? Kesin tarihi

ATV ekranlarında yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin yeni bölümü neden yayınlanmıyor. Sevilen dizi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' 54.bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte tüm detaylar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54.bölümü ne zaman? Kesin tarihi
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54.bölümü ne zaman? Kesin tarihi
GİRİŞ 11.01.2017 11:08 GÜNCELLEME 11.01.2017 11:08

10 Ocak salı günü seyirci ile buluşması beklenen 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisi bu hafta neden yok? Her bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitleyen ve salı akşamlarının en çok izlenen dizisi olan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' yeni bölümünün kesin hangi tarihte yayınlanacağı büyük merak konusu oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Başrolünde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın rol aldığı ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54.bölümü  7 Ocak Salı günü yayınlanacak

DENİZ ÇAKIR VE OKTAY KAYNARCA SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN AÇIKLADILAR

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın hayranları, ekranlarda diziyi ikinci hafta da izleyemeyince sitem dolu paylaşımlarda bulundu. Bunun üzerine başrol oyuncuları Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca, sosyal medya hesaplarından konu hakkında açıklama yaptı.

Deniz Çakır: Dizinin yayınlanmamasıyla ilgili olarak kendilerine yüklenilmemesi gerektiğini belirten Çakır, "Güzel izleyici, ‘Dizi neden yok?' diye sitemli sözler içindesiniz. Ama bu kanal ve yöneticiler arasındaki bir durum ve karar. Her sene süresi değişse de olan bir şey. Biz oyuncuları söz sahibi değiliz. Ama siz hep bize sitem ediyorsunuz. Etmeyin. Çünkü kıymet veriyoruz size. Çünkü hayat öğretiyor ki yargılamak kötü, sitem yorucu bir şey. Ne yapalım iki hafta ayrı düştük. Tek derdimiz bu olsun. Tez zamanda yeni bölümde buluşmak dileğiyle, sevgiyle" ifadelerini kullandı.

Oktay Kaynarca ise "Sanırım herkes bölümün yayınlanmaması ile ilgili bir açıklama bekliyor ama tam olarak söylemek gerekirse sevgili EDHO'cular her sene sezon ortası, yani ocak ayında bütün şirketlerin bütçelerinin yeniden yapıldığı dönemdir. Yani 2 ya da 3 hafta ara verilir. Bütün hazırlıklarımız ve yeni bölümün çekimleri bütün hızıyla devam etmektedir. İlgileriniz sabrınız ve sevginiz için çok teşekkür ederiz" mesajını yayımladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'