Elif 446.bölümünde neler oldu? Özeti

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Elif 446.bölümü yine nefes kesti. Peki sevilen dizinin yeni bölümünde neler oldu? İşte özeti ve tüm detayları

Elif 446.bölümünde neler oldu? Özeti
Elif 446.bölümünde neler oldu? Özeti
GİRİŞ 14.01.2017 09:00 GÜNCELLEME 14.01.2017 10:53

ELİF’İN BAŞI DERTTE

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Elif’te bu akşam Melek’in sürekli sahafa gelmesi çirkin dedikodulara yol açar. Öte yandan Kamil oğlunun izini bulur ve onu Yusuf’tan almaya gelir. Fakat oğlunu alamayan Kamil, son koz olarak Elif’i kullanır. Peki Yusuf Elif’i kurtarabilecek mi?

446. BÖLÜM

Arzu, amacına ulaşır ve babasının tüm servetine tek başına sahip olur.  Parasız kalan Gonca ise Erkut’un yanına yerleşir. Fakat Gonca’nın sorularından sıkılan Erkut vicdanını yok sayarak Gonca’dan kurtulmaya karar verir. Tüm bunlar olurken Melek, Yusuf’un yanında kalan Hakkı’yla ilgilenmeye devam eder. Melek’in sahafa sıkça gidip gelmesi Cevahir’in dikkatini çeker ve çirkin dedikodular çıkarmasına neden olur. Öte yandan anlaşmalı boşanma için Zeynep’i görmeye işyerine giden Selim, onun patronuna nasıl yüz çevirdiğine şahit olur ve bugüne kadar karısından şüphelendiği her an için vicdan azabı duymaya başlar. Yusuf ise Elif ve Hakkı’yla kendi çocuklarıymış gibi ilgilenir. Ancak Kamil, Hakkı’nın izini bulup sahafa gelir. Oğlunu almak için direten Kamil’e Yusuf engel olur. Kamil ise koz olarak Elif’i rehin alır. Yusuf Elif’i bu kez de kurtarabilecek mi?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!