Kurtlar Vadisi'nin neden başlamıyor?

Ekranların efsane dizisi Kurtlar Vadisi 2017 yılında neden başlamadı? Sevilen dizi Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak? İşte tüm detaylar

Kurtlar Vadisi'nin neden başlamıyor?
Kurtlar Vadisi'nin neden başlamıyor?
GİRİŞ 19.01.2017 08:46 GÜNCELLEME 19.01.2017 08:46
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kurtlar Vadisi dizinin gerçekten neden başlamadığı ortaya çıktı. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle takip edilen efsane dizi Kurtlar Vadisi bu sezon sadece film olarak seyirci karşısına çıkacak.

İşte Kurtlar Vadisi dizisi ile ilgili o açıklama

360 TV'de yayınlanan Aramazdan Kalmasın programının yorumcusu Tayyar Işıksaçan yaptığı açıklamada Kurtlar Vadisi dizisinin bu sezon yayınlanmayacağı öğrenildi.

Tayyar Işıksaçan: "Dün akşam Mehmet Canbolat ile görüştüm ülkenin içinde bulunan durumu ve sinema filmi hazırlığından dolayı Kurtlar Vadisi'ni bu sezon yapmayacaklar. Önümüzdeki ay yada bir sonraki ay film çekimleri için setleri hazır önce filmi çekecekler sonra yeni sezonun çekimlerine başlayacaklar. Bu sezonu bekleyenlere sadece diziyle ilgili üzücü haber verebilirim. Ama film hazırlıkları bitti yakında kamera karşısına geçecekler"

15 TEMMUZ FİLM OLUYOR

Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili başka bir haber var. Pana Film izleyicilerin ısrarları üzerine aynı ekiple 15 Temmuz darbe girişimini film yapacaklarını duyurdu.

YORUMLAR 9
  • eski bölümler 7 yıl önce Şikayet Et
    Eski kadrodan Gürkan Uygun ve Kenan Çoban'da filme dahil olsa apaçık daha fazla izleyici kapasitesine ulaşılır.
    Cevapla
  • Düşünen adam 7 yıl önce Şikayet Et
    Pana film in sahipleri gerekli açıklamayı zamanında yapmışlardır. Buna göre, söz konusu filmin isminde geçen darbe kelimesi 7 Şubat ile başlayan, gezi ile devam eden,17-25 ile ayyuka çıkan ve devamında da açıktan yapılan hain küçük darbelere atfen kullanılmıştır. 15 temmuz darbe Girişimiyle herhangi bir alakası söz konusu değildir. Bundan dolayı, her daim reisin ve hükümetin yanında yer alan ve hatta siyasette yaşanan hadiseleri dizide hükümet lehine kullanan kvp ekibine iftira etmemek gerekir.
    Cevapla
  • Bahadır 7 yıl önce Şikayet Et
    Darbe başarılı olsa idi KURTLAR VADİSİ DARBE hemen hazırdı. Soruşturma bile geçirdiler .TPE'den lisans hakkını dahi almışlardı. Şimdi ise 15Temmuz u yapacaklarmış.
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Daha önceki dönemlerde çektiği bölümler nedeni ile hükümet yanlısı olmakla suçlanan dizi şimdi de neredeyse darbeyi önceden bilmekle hükümet ve millet düşmanlığı ile suçlanıyor insaf olayları biraz doğru dürüst takip edin.Ayrıca beğenmeyen izlemesin
    Cevapla
  • Adanali 7 yıl önce Şikayet Et
    Kim beyenmiyorsa izlemesin kimseyi mecbur etmiyorlar bizi izleyin diye turkiyede tek normal dizi varsa oda bu dizi diyerleri ahlakdan kenar insan televizyonu açmaya utaniyor siz bunlardan bahs edin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!