Diriliş Ertuğrul 74.bölüm son bölümünü TRT 1'den hemen izle

Diriliş Ertuğrul 74.bölümü seyirci ile buluştu. Peki reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul 74.bölümünde neler oldu? İşte yeni bölüm özet ve tüm detayları

GİRİŞ 27.01.2017 09:01 GÜNCELLEME 27.01.2017 09:01
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Diriliş Ertuğrul 74.bölümü yine izleyenleri şaşırttı. TRT 1 Diriliş Ertuğrul son bölümde Sultanın sulhu tesis etmekle görevlendirdiği Ertuğrul Bey şimdi savaş çıkarmakla suçlanmaya başladı. Yine herkesi heyecanlandıracak bir bölüm ile gelecek olan Diriliş Ertuğrul 74.bölüm özetindeki hain planlar izleyenleri şaşırttı. Peki dizinin yeni bölümünde neler oldu? İşte yeni bölüm fragmanı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 74.BÖLÜMÜ İZLE

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 74.BÖLÜM FRAGMANI

http://www.haber7.com/televizyon/haber/2250211-dirilis-ertugrul-75bolum-fragmani-ural-oluyor-mu

Diriliş Ertuğrul 74.bölümde neler oldu? 

Türlü oyunlara karşı göğüs geren, kurulan tuzağı tersine çeviren ve nihayet tekfurun kızını kurtararak kaleden sağ çıkmayı başaran Ertuğrul Bey ve alpları Tekfur’la dostluk ilişkisi kurmuşlardır. Fakat hain emelleriyle bu oyunu bozmak isteyen Vasilius boş durmayacaktır. Şimdiki planı Ertuğrul’un hanında Tekfur’u öldürterek Ertuğrul’u zor durumda bırakmak ve Türklerle Bizans arasında savaş başlatmaktır. Peki, Vasilius bu planında başarıya ulaşacak mıdır?

diriliş

Aslıhan’a ilgisi olan Sadettin Köpek, Ural’ın da desteğiyle Candar Bey’den Aslıhan’ı istemiştir. Bu teklife Candar Bey ne diyecektir? Önceki bölümlerde babasına mutlak itaat sözü veren Aslıhan, Saadettin Köpek ile evliliğe olumlu yaklaşacak mıdır? Bu meselede Aliyar’ın tutumu ne olacaktır?

Daha önce Çolpan’la birlikte Toktamış Bey’i öldüren Aybüke, Kutluca tarafından sorguya çekilmiş, bu tehlikeli durum Çolpan’a yansıtılınca Çolpan hemen harekete geçerek acımadan Aybüke’yi öldürmüştür. Gün geçtikçe Çavdar Obasında gördüğü kirli işlerden rahatsız olan Kutluca nasıl bir tavır içinde olacaktır? Bu ölümün bir cinayet olduğunu öğrenebilecek midir? Öğrenirse nasıl bir tutum içinde olacaktır?

diriliş-ertuğrul-74-bölüm-tanıtımı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 73.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yeni bölümünde büyük bir oyun içerisine düşmüş Ertuğrul Bey ve alpları düştükleri tuzaktan habersiz olarak kalede mahsur kalmıştır. Sultanın sulhu tesis etmekle görevlendirdiği Ertuğrul Bey şimdi savaş çıkarmakla suçlanmaktadır. 
Her türlü tuzağı zekasıyla ve bileğinin gücüyle def etmeyi başaran Ertuğrul sultana verdiği söz gereği kılıcını kullanmamaktadır fakat düşman saldırılarını arttırmaktadır. 
Candar Bey’in evinde misafir olan Sadettin Köpek, Aslıhan’a karşı duygusal bir yönelim içerisindedir. Bunu fark eden Ural, Sadettin Köpek’i evliliğe teşvik eder.  Aşka susamış olan Bamsı’nın gönlü mucize şekilde karşısına çıkmış Helena’ya kaynar. Helena ise Bamsı’yı kendilerinin kervanına saldıran kişi olarak bilmektedir. 

diriliş-ertuğrul-dizisi

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDE AKILDA KALAN SÖZLER

"Bu fitneyi kim çıkardıysa okunu da hazırlamıştır. Bir Kayı oku masuma, mazluma hele ki suçsuz bir hatuna asla saplanmaz!"

“Yarın çanlar benim için çalacak Petrus… Çanlar çalıp, Tekfur'un verdiği vakit bittiğinde, içeri girip Ertuğrul’u öldüreceğim.”

"Parmaklarımın dokunduğu her taş ancak onu hak eden bir güzele kavuştuğunda parıldar."

"Han için de, Ertuğrul'un kellesi için de yanlış adamla pazarlık ettim. Şimdi doğru adam kim bilirim."

"Gönlümün şifası da muhafızı da sensin." 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL REYTİNG SIRALAMASINDA KAÇINCI OLDU?

Önceki akşam reyting listelerinde 3 iddialı dizi kıyasıya bir rekabet yaşadı.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da TRT 1 ekranlarının efsane dizisi Diriliş Ertuğrul hem total hem de AB grubunda lider oldu.

Dizi total grubunda 13.21 rating ve 28.19 share alırken, AB grubunda ise 17.23 reyting ve 36.02 share’a sahip oldu.

“Diriliş Ertuğrul” önceki akşam aldığı performanslarla pek şaşırtmadı.

YORUMLAR 11
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle Diriliş Ertuğrul filim ekibini kutluyorum. Türkün Titreyip kendine gelmesi için iyi bir etki yapıyor. Allah vatanımızı ve milletimizi korusun. Ne Mutlu Türk'üm diyene
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    baştan sona izlediğim tek dizi ama artık 10 15 kişiler ile dövüşler fetihler artık çok ta hoş olmuyor çok sıkıcı bu kadar güzel bir diziye Bilgisayarda yaratılmış dizi sahneleri ile çok daha güzel olacağına düşünüyorum
    Cevapla
  • SSK EMEKLİSİ 7 yıl önce Şikayet Et
    İLK insan Adem AS. dan son insana kadar HAK'LA batıl MÜCADALE edecek tir ;Aslolan biz HAK yanda mıyız batıl damı ?.ALLAH bizleri her zaman KENDİ yolunda eylesin AMİN.
    Cevapla
  • vatandaş 38 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz Türk toplumu tarihte bir çok devlet kurduk. Bunun adı bir zaman Selçuklu oldu , bir zaman Osmanlı şimdide TÜRKİYE oldu. Artık avrupalı nın iftiralarla aşağılamaya çalıştığı şanlı tarihimizi tozlu raflardan indirdikte filmini bile yapıyoruz. Şükürler olsun !
    Cevapla
  • yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    elhamdülillah kardeşim
    Cevapla
  • hasan kara 7 yıl önce Şikayet Et
    Bize kendi tarihimizi milli duygulara sahip filmlerle anlatın ki , dört tane baldırı çıplak şanlı tarihimizi haçlı aklıyla kirletmeye kalkmasın. İşte tam da bu yüzden bu dizi her türlü ödülü hak ediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü