Çiftlik satışa çıkarılıyor

Başrollerinde Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin ve Cemre Melis Çınar’ın rol aldığı Elif, tüm heyecanıyla tam gaz devam ediyor.

Çiftlik satışa çıkarılıyor
Çiftlik satışa çıkarılıyor
GİRİŞ 19.01.2017 18:53 GÜNCELLEME 19.01.2017 18:54

Elif’te bu akşam çiftliğin satışa çıkarıldığını duyan Selim yıkılır. Öte yandan Aliye’nin hatrı için çiftliğe gelen Zeynep, Selim’e kapılarını kapatır. Yusuf ise Hakkı’yı babasından almak için uğraşır. Peki Yusuf başarılı olabilecek mi?

Banka, borç ödenmediği için çiftliği satışa çıkarır. Selim bu haberi alınca yıkılır. Zeynep ise tansiyonu yükselen Aliye’yi hastaneye götürür. Aliye’nin sağlığından endişe eden ve bundan kendini sorumlu tutan Zeynep, sırf Aliye için çiftliğe dönmeye karar verir. Ancak bu dönüşün Selim için olmadığını, sadece Aliye’yi daha çok üzmek istemediği için olduğunu açıkça belirtir. Selim bu kadarıyla bile mutlu olur ve çiftliği geri alabilmek için para arayışına girer. Yusuf da bu arada Hakkı’yı Kamil’in elinden kurtarmak için uğraşır. Yasal yollarla Hakkı’yı kurtarabilmek için elinden geleni yapan Yusuf, amacına ulaşabilecek mi?

Başrollerinde Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin ve Cemre Melis Çınar’ın rol aldığı Elif hafta içi her gün 20:10’da Kanal 7’de.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı