Elif 450.bölümünde neler oldu? Özeti

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Elif 450.bölümü yayınlandı. Yine heyecan dolu bir bölüm ile gelen Elif 450.bölümünden neler olacak? İşte özeti...

Elif 450.bölümünde neler oldu? Özeti
Elif 450.bölümünde neler oldu? Özeti
GİRİŞ 20.01.2017 09:00 GÜNCELLEME 20.01.2017 09:11

ÇİFTLİK SATIŞA ÇIKARILIYOR

Elif’te bu akşam çiftliğin satışa çıkarıldığını duyan Selim yıkılır. Öte yandan Aliye’nin hatrı için çiftliğe gelen Zeynep, Selim’e kapılarını kapatır. Yusuf ise Hakkı’yı babasından almak için uğraşır. Peki Yusuf başarılı olabilecek mi?

450. BÖLÜM

Banka, borç ödenmediği için çiftliği satışa çıkarır. Selim bu haberi alınca yıkılır. Zeynep ise tansiyonu yükselen Aliye’yi hastaneye götürür. Aliye’nin sağlığından endişe eden ve bundan kendini sorumlu tutan Zeynep, sırf Aliye için çiftliğe dönmeye karar verir. Ancak bu dönüşün Selim için olmadığını, sadece Aliye’yi daha çok üzmek istemediği için olduğunu açıkça belirtir. Selim bu kadarıyla bile mutlu olur ve çiftliği geri alabilmek için para arayışına girer. Yusuf da bu arada Hakkı’yı Kamil’in elinden kurtarmak için uğraşır. Yasal yollarla Hakkı’yı kurtarabilmek için elinden geleni yapan Yusuf, amacına ulaşabilecek mi?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var