Kanal 7'den Elif'e süpriz var!

3 sezondur Kanal 7 seyircisini, hikâyesine ortak eden Elif dizisinin başrol çocuk oyuncusu Isabella Damla Güvenilir, sürpriz doğum günü partisi ile sekiz yaşına girdi.

GİRİŞ 20.01.2017 15:31 GÜNCELLEME 20.01.2017 15:36

Masum güzelliği, her bölümde eksik olmayan saç örgüsüyle tanınan Kanal 7’nin sevilen çocuk oyuncusu Isabella Damla Güvenilir, set arkadaşları ile doğum gününü kutladı. Elif setinin neşe kaynağı olan Isaballa Damla, sekiz yaşına en sevdiği renk olan pembe pastasını üfleyerek girdi.

Elif setinin oyuncularının da katıldığı doğum gününde renkli görüntüler ekrana yansıdı. Dizide Elif’in babaannesi rolünü canlandıran Asuman Kostak da doğum günündeki yerini alırken ‘’Isabella’yı çok seviyorum, o bizim setimizin prensesi’’ dedi.  Beş yaşından beri Elif karakterine hayat veren Isabella ‘’Sekiz yaşında olmak nasıl bir his?’’ sorusunu ise ‘’Güzel ama biraz da tuhaf bir duygu. Aslında yedinci yaşımı seviyordum. Biraz daha yedi yaşında kalsam güzel olurdu. Büyüyünce dertler oluyor. En iyisi küçük olmak’’ diyerek yanıtladı. Dizinin yakışıklı oyuncusu Emre Kıvılcım ise Isabella’nın tatlılığının yanında oldukça disiplinli bir oyuncu olduğuna dikkat çekti.

PERU’DAN ELİF’E EN İYİ ÇOCUK OYUNCU ÖDÜLÜ
Oyunculuğu ile çocuk oyuncular arasında öne çıkan Isabella, yalnızca Türkiye’de değil yurtdışında da birçok ülkede tanınıyor. Elif dizisinin reyting rekorları kırdığı Peru Latina Televizyonu en iyi çocuk oyuncu ödülüne Isabella’yı layık gördü. Isaballe, Peru’dan aldığı ödülü doğum günü hediyesi olarak gördüğünü ve çok sevindiğini belirtti. Bunun yanında Isabella’nın, bu yıl ki doğum günü dileği de değişmedi. Büyüyünce prenses olmayı istiyorum diyen başarılı oyuncu, doğum gününde yalnız bırakmayan Kanal 7 ailesine de teşekkür etti.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço