Diriliş Ertuğrul 76.bölüm son bölümünü hemen izle

Son bölümüyle yine izleyenleri ekranlara kilitlemeyi başaran Diriliş Ertuğrul 76.bölümü yayınlandı. Peki sevilen dizinin son bölümünde neler oldu? Diriliş Ertuğrul 76.bölümünde Ural idam edildi mi?

GİRİŞ 11.02.2017 09:35 GÜNCELLEME 11.02.2017 09:35
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir bölüm ile gelen Diriliş Ertuğrul 76.bölümü izleyenleri şaşırttı. Ertuğrul dört bir yanı düşmanlarla çevrilmiş olmasına karşın adaletinden taviz vermiyor. Yine herkesi heyecanlandıran bir bölüm ile gelen olan Diriliş Ertuğrul 76.bölümün Ural'ın idam sahnesi izleyenleri heyecanlandırdı. Peki TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 76.bölümünde neler oldu? İşte yeni bölüm özeti

Diriliş Ertuğrul son bölümünü TIKLA İZLE

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 77.BÖLÜM FRAGMANI 

diriliş-77-bölüm-fragman

Diriliş Ertuğrul son bölüm özeti

Adalet Kılıcı Keskindir Vasilius’un emriyle Tekfur’u öldüren Lazkaris, Çavdar obasına sığınmış, Ertuğrul’un alpları obaya girerken onu görmüşlerdir. Buna istinaden Ertuğrul, Sadettin Köpek ve Aslıhan’ın nikah günü Çavdar obasına gelerek Aliyar’dan adaletin tesis edilmesi için destek istemiştir.

Nitekim Aliyar, babasına, Aslıhan’a ve birçok engele rağmen adaletten yana olmuş, böylece herkes tarafından istenmeyen, hain biri durumuna gelmiştir. Ural’ın yargılanması sonucu kadılar idam hükmüne varmışlardır.

diriliş-ertuğrul-76-bölüm-izle
(Diriliş Ertuğrul 76.bölüm fragmanı)

Sadettin Köpek ve Vasilius bu duruma engel olmak istemiş fakat ellerinden bir şey gelmemiştir. Bu durum neticesinde Candar Bey fenalaşmıştır. Şimdi Çavdar Obasının iki beyi ölümle yüz yüzedir.

Peki Ural kurtulacak mıdır, yoksa infazı yapılacak mıdır? Candar Bey’in durumu ne olacaktır? Aliyar, kadıların bu kararıyla herkesin öfkesini üzerine almıştır. Aliyar şimdi ne yapacaktır? Saadettin Köpek ve Aslıhan nikahı yarım kalmıştır. Aslıhan bunca sıkıntı arasında nikaha tekrar razı olacak mıdır? Saadettin Köpek’in hamlesi ne olacaktır? Gittikçe Helena’ya daha çok bağlanan Bamsı’nın derdine kim deva olacaktır?



Diriliş Ertuğrul dizisinde beklenmeyen ölüm

Diriliş'in yeni bölüm ilk fragmanında Aliyar Bey'in tabut başında bulunduğu sahne takipçilerini heyecanlandırdı. Dizise herkes Ural'ın ölmesini beklerken sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Yeni bölümde Ural Bey'in idamından önce diziye başka bir oyuncu daha veda edecek. Dizinin yayınlanan ikinci fragmanı diziye veda edecek ismin kim olacağı ile ilgili belirsizliği ortadan kaldırdı. Çavdar Obası Beyi Candar Bey'in kalbi oğlu Ural Bey'in idam edilme anını görmeye dayanamaz. Ve infaz gerçekleşeceği sırada yere yığılır kalır. Bu ani gelişme herkesi şoke etmiştir. 

Candar Bey'in vefatı Çavdar Obasını yasa boğmuştur. Bunun yanında Ural Bey bütün bu olanlardan kardeşi Aliyar Beyi sorumlu tutmaktadır.  Aliyar Bey de Ertuğrul'un yanında adaleti savunması sebebiyle neler olup bittiğini tam olarak çözememiş olan oba ahalisinden tepki alacaktır. Gelişmeler bir kez daha obalara fitne salan düşmanın Ertuğrul'un karşısında safları sıklaştırmasına sebep olacaktır.  



Ertuğrul tam Ural Bey'i idam edecekken yaşanacak bir gelişme Ural Beyi idam sehpasından kurtarır. Ertuğrul Bey şimşekleri bir kez daha üzerine çekecektir. Emriyle Karacabey Tekfur'unu Lazkaris'e öldürten Karacabey komutanı Vasilius cinayetle ilgili yeni bir kişiyi Ertuğrul'un önüne delil olarak atar... Vasilius'un bu hamlesi Ural Beyi de idamdan kurtarır. Böylece Vasilius en başından beri düşmanlık beslediği Ertuğrul Bey'e bir kez daha meydan okumuş olur. Bunda Emir Saadettin Köpek ile yaptığı anlaşmanın da büyük etkisi vardır.

Böylece ortak düşmanları Ertuğrul Bey'e karşı yeni bir fitne ve yalanın fitilini ateşlemiş olurlar. İki Türkmen obası çıkmaza giren olaylar karşısına birbirine iyice düşman olurken Komutan Vasilius Ertuğrul'un başına yeni dertler açmaktan çok mutludur. Gelişmeler sonrası Sadettin Köpek de, Ertuğrul'u suçlamak için fırsatı kaçırmayacaktır. Dizide yaşanacak gelişmeler gösteriyor ki reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul izleyenlerine heyecan yaşatmaya devam edecek.

YORUMLAR 13
  • gülce 7 yıl önce Şikayet Et
    son bölüm hayal kırıklığı oldu.ertuğrul kılıcıyla epeeyce uralın başında hani bir şey olsa da infaz etmesem der gibi bekledi .ural zaten tekfuru öldürmekten değil alpleri öldürmekten infaz edilecekti.son anda niye vazgeçildi.aslıhanın ağlamaları çok uzatıldı.senaryoyu yazanlar degişti mi acaba
    Cevapla
  • Mardinli 7 yıl önce Şikayet Et
    Dizi, gerçekten mükemmel. Reytinginin yüksek olması da asla tesadüf değil. Görev alan herkesi kutluyorum. Lakin son bölümde bir bilgi hatası vardı ki; Sivrisineğin öldürdüğü kişi Firavun değil, Nemrut olacaktı. Bu kadar güzellikten sonra bu küçük hatayı affeder başarılarınızın devamını diliyorum.
    Cevapla
  • Bilge Kagan 7 yıl önce Şikayet Et
    Firavun ünvandır. Kayser, vali, derebeyi, kral gibi. Nemrut ise o dönemki firavunun özel adıdır. Ali, Veli gibi. Firavunların ve Nemrutun zalimliği bilindiği için daha sonraki bütün zalimler nemrut ve firavun olarak yani bir sıfat olarak kullanılır. "Firavunluk yapma!", "Nemrutluğun tuttu." gibi...
    Cevapla
  • envere 7 yıl önce Şikayet Et
    mısır krallarına firavun denir, doğru. Musa aleyhisselamın mücadele ettiği mısır kralıdır. Nemrud ise Babil kralına verilen ünvandır. Nemrudun hükmettiği bölgeler bugünkü dicle-fırat nehirleri civarı olduğu söylenmektedir. Bahse konu Nemrud ise tahmini MÖ 2000'li yıllarda Hazreti İbrahim döneminde yaşamıştır. Nemrut ve Firavun farklı zaman ve bölgelerde yaşamıştır.
    Cevapla
  • enver 7 yıl önce Şikayet Et
    mısır krallarına firavun derlerdi oyüzden unvanı firavun adı nemrud idi
    Cevapla
  • ILETISIM OZGURLUGU 7 yıl önce Şikayet Et
    Turk Milletinin Kanali TRT Dirilis Eryugrul Dizisinin Youtube ta yayinlanmasini serbest birakmali. Yurtdisindaki saat farklarindan dolayi dizi ozlemle bekleyen vatandaslarimizin hakki busekilde ellerinden alinmamali. TRT belirli bir kesimin degil tum Turk Milletinin kanalidir. TRT mudurlugune ve diger ilgili kidilere duyutulut.
    Cevapla
  • Diriliş 7 yıl önce Şikayet Et
    Muazzam derecede iyi oynayan oynadigi dizilerde fark yaratan Kürşat Alniacik Umarım diziden ayrılmaz.
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kötü Adam rolü oynuyo rolünün hakkını da veriyo gerçekten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi
CHP'li belediyelerdeki akraba atamaları Fatih Portakal'ı çileden çıkardı: Yazıklar olsun