Elif 464.bölüm fragmanı nefes kesti

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Elif 464.bölüm fragmanı yayınladı. Sevilen dizinin yeni bölümü yine izleyenleri heyecanlandıracak

Elif 464.bölüm fragmanı nefes kesti
Elif 464.bölüm fragmanı nefes kesti
GİRİŞ 08.02.2017 17:40 GÜNCELLEME 08.02.2017 17:40

EMİROĞLU AİLESİ BÜYÜK BİR TEHLİKEYLE KARŞI KARŞIYA

Elif’te bu akşam Emiroğlu ailesi Bahriye’nin evine yerleşir. Zorlu günlerinde ailesine sürpriz yapmak isteyen Elif kahvaltı hazırlamaya karar verir. Peki Elif’in bu iyi niyetinin sonucunda başlarına nasıl bir iş gelecek?

464. BÖLÜM

Emiroğulları beklemedikleri bir anda karşılarına çıkan fırsatı değerlendirmek üzere Bahriye’nin evine bakmaya gider. Evin perişan halini gören Selim, ailesini böyle bir evde yaşatmak istemese de ailenin kadınları evin elden geçirilmesi durumunda daha iyi olacağını söyleyip ılımlı yaklaşır. Günlerdir ders çalışmakta zorlandığı için okulda mahcup olan Elif, yanlarına gelip orada kendine ders çalışma köşesi yaptığını söyleyince Selim geçici bir süreliğine o evi tutmaya ikna olur. Yusuf ‘un da yardımıyla Emiroğulları, evin tadilatına başlar ve hep birlikte evi yaşanacak bir yuvaya dönüştürür. Ertesi sabah, Elif evdekilere sürpriz kahvaltı hazırlamaya karar verir ve çayı ocağa koyup ekmek almaya gider. Ancak Elif’in hesaplayamadığı bir şey olur. Mutfakta yanan ocağa doğru uçan perde alev alır ve tamamıyla tutuşur. Evdeki herkes uyurken, içeri yavaş yavaş duman dolmaya başlar. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!