Diriliş Ertuğrul 78.bölümü TRT 1'den izle

TRT 1 ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 78.bölümü izleyenleri şoke etti. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler oldu? Aliyar'ın yaralanma sahnesi herkesi şaşırttı. İşte yeni bölüm özeti ve detayları

GİRİŞ 25.02.2017 09:31 GÜNCELLEME 25.02.2017 09:31
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul son bölümüyle dün akşam izleyenlerle buluştu. Yeni bölümün yayınlanmasının ardından Diriliş Ertuğrul 78.bölüm özeti merak konusu oldu. Son bölümde Vasilius Ural’ı kurtarmak adına ilk adımı atmış iki adamını kurban ederek onu tekfur cinayetinden aklamıştı. Fakat Ural sadece, Tekfur’u öldürtmekten değil, Ertuğrul’un alplarını öldürtmekten de hüküm giydi. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul 78.bölümünde Aliyar'ın yaralanma sahnesi izleyenleri şoke etti. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler oldu? Aliyar öldü mü? İşte Diriliş Ertuğrul 78.bölüm izleme ekranı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 78.BÖLÜMÜ İZLE

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 79.BÖLÜM FRAGMANI

bamsi-ölecek-mi

Diriliş Ertuğrul 78.bölümünde neler oldu? 

Yaptıkları oyunlarla Ural’ı ölümden kurtaran Vasilius ve Sadettin Köpek kazandıklarını zannederken aslında Ertuğrul’un büyük oyununda kaybetmişlerdir. Ertuğrul zor olanı yapmış, evladına kıyan, alplarını öldürten Ural’ı sulh diyetiyle serbest bırakmıştır. Ertuğrul için zor olsa da, bu durum ileriye dönük planlarına ulaşabilmesinin yolunu açmıştır. Aliyar, bey olmuş, böylece iki obanın birliği temin edilmiştir.

Peki şimdi, çıkarı zedelenen, Ural’ın bey olması için iki adamını bile gözünü kırpmadan harcayan Vasilius’un hamlesi ne olacaktır? Sadettin Köpek nasıl bir yöntem izleyecektir?
Diğer yandan Aslıhan, Batuhan tarafından saldırıya uğramıştır.

diriliş-ertuğrul-78.bölüm-tanıtımı

Batuhan, Ural’ın kirli işlerinde kullandığı en sadık adamıydı? Ural için Aliyar’a karşı duran Aslıhan, hakikatleri Batuhan’dan işitince nasıl bir tavır izleyecektir? Batuhan’ın Aslıhan üzerinden planı ne olacaktır? Evleneceği kadının kaçırıldığını duyan Emir Saadettin neler yapacaktır?

Vasilius’un gün geçtikçe artan duygusal yönelimlerine karşı kalede sıkışıp kalan Helena’nın akıbeti ne olacaktır? Onu içinde bulunduğu bu çıkmazdan kim kurtaracaktır?

diriliş-eruğtul-aliyar-ölüyor-mu

Aliyar'ın ölüp ölmeyeceği ise yeni bölümün yayınlanması ile birlikte netlik kazanacak...

Diriliş Ertuğrul 77.bölümü reyitngte kaçıncı oldu?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Sadettin Köpek ve Vasilius türlü oyunlar yaparak çıkarlarına hizmet eden Ural’ı kurtarmak istemiş ama mahkeme Ural’ın idamına karar vermişti. Fakat Candar’ın ölümü her şeyi değiştirmiş, Vasilius’a yeni hamle yapma imkanı vermiştir. Vasilius Ural’ı kurtarmak adına ilk adımı atmış iki adamını kurban ederek onu tekfur cinayetinden aklamıştır. Fakat Ural sadece, Tekfur’u öldürtmekten değil, Ertuğrul’un alplarını öldürtmekten de hüküm giymiştir.

Şimdi sıra Emir Saadettin’e gelmiştir. Emir Saadettin Ural’ın alpları öldürtmek suçundan aklanmasını sağladı

Diğer yandan Çavdar obasında beylik seçimi heyecanı yaşanmıştır. Acar Bey’in beyliğe talip olması ve Emir Saadettin’in onu desteklemesi Aliyar Bey’in işini zorlaştırmıştır. Ertuğrul’un hedefi Aliyar’ın Bey olmasını sağlamaktır. 

Vasilius gün geçtikçe Helena’ya duygularını açmakta, Helena’nın gönlünü fethetmek adına her türlü oyunu yapmaktadır. Diğer yandan Bamsı gittikçe Helena’ya bağlanmakta, aşk ateşiyle yanıp kavrulmaktadır. 

YORUMLAR 23
  • Hamidi 7 yıl önce Şikayet Et
    Alıyor ölmesin biraz iyiler kazansin
    Cevapla
  • Adem GÜNDOĞAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Heyecan temposu düşmeden devam ediyor. Ancak sadece başkent Konya işleniyor. Mesela Niğde'de ki Akmedrese'den (Üniversite) bir alim yada Alaaddin camiinden bilge bir imam Kayı Obasına veya Çavdar obasına gelse mükemmel olur diye düşünüyorum. Zira Selçukluda Niğde tam bir eğitim ve kültür merkezi imiş. Selam ve saygılar sunuyorum.
    Cevapla
  • Dilber 7 yıl önce Şikayet Et
    Ali yar bey ölmesin.
    Cevapla
  • Akın 7 yıl önce Şikayet Et
    Ali yarın ölümüne üzüldüm.
    Cevapla
  • Emirhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Aliyar ölecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi