Payitaht Abdülhamid dizisi nerede çekiliyor? Çekim yeri ve seti

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümüyle herkesi heyecanlandıran Payitaht "Abdülhamid" dizisi nereden çekiliyor? Dizinin hayranları Payitaht Abdülhamid'in çekim yeri ve setini merak ediyor.

Payitaht Abdülhamid dizisi nerede çekiliyor? Çekim yeri ve seti
Payitaht Abdülhamid dizisi nerede çekiliyor? Çekim yeri ve seti
GİRİŞ 24.02.2017 16:16 GÜNCELLEME 24.02.2017 16:16

Başrollerinde; Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Umut Kurt’un yer aldığı TRT 1 ekranlarınn yeni dizisi Payitaht Abdülhamid'ın çekim yeri büyük merak konusu oldu.

Payitaht Abdülhamid dizisi nerede çekiliyor?

Çekimlerine Kocaeli Seka Film Platolarında başlanan dizinin, yönetmen koltuğunda “Kurtlar Vadisi”, “Elveda Rumeli” gibi başarılı dizi  projeleriyle tanıdığımız Serdar Akar oturuyor.

Payitaht-Abdülhamid-seti

İzmit’teki Seka Film Platosunda tamamen yenilenen, döneme uygun hale getirilen setlerde yapılıyor. Platoda ayrıca, Yıldız Sarayı’nın belirli mekanları da birebir inşa edildi. Dönemin diğer kahramanlarının da, kurgusal öğelerle yer alacağı dizide, İzmit Seka Film Platosu dışında, çeşitli tarihi mekanlar ile birlikte İstanbul’da Yıldız, Dolmabahçe ve Eyüp bölgeleri ile Yalova ve İzmit’te de dış çekimler yapılacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi