Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde Bamsi ölüyor mu?

Yeni bölümüyle bu hafta ekranlara gelecek olan Diriliş Ertuğrul'da yaşanan şok sahne herkesi şaşırttı. Diriliş Ertuğrul 79.bölüm fragmanında Bamsi'nin bıçaklanma sahnesi geceye damga vuracak.

GİRİŞ 27.02.2017 10:18 GÜNCELLEME 27.02.2017 10:18

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 79.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm tanıtımının yayınlanması ile birlikte Bamsi ölecek mi? soruları sorulmaya başlandı. Zindanda kurtulan Bamsi'nin tek başına verdiği mücadele izleyenleri heyecanlandıracak. 
Peki Bamsi gerçekten ölecek mi? İşte yaralanma sahnesi



Diriliş Ertuğrul'un en sevilen karakteri olan Bamsi gerçek ismiyle Nurettin Sönmez'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili yapımcı şirketten bir açıklama gelmezken. Senaryo gereği sadece yaralanarak kurtulması bekleniyor.

Diriliş Ertuğrul Bamsi yani Nurettin Sönmez kimdir?

Bamsı Beyrek karakterini canlandıran Nurettin Sönmez İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği Diyolog İletişim Oyunculuk Okulu ile Yeditepe Üniversitesi tiyatro bölümü üzerine eğitim gören bir kişi olarak adı geçmektedir. 1.85 boyunda ve 80 kilo ağırlığında olan Nurettin Sönmez Mavi Kelebekler, Akşam Güneşi, Kıvılcım Sevgili, Doktor, Osmanlı Kıyam ve Osmanlı'da Derin Devlet gibi yapımlarda sergilemiş olduğu birçok oyunculuk başarısıyla adından çokça söz ettirmiştir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
2024 Volkswagen Tiguan satışa sunuldu! İşte fiyatı
Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler!