Tatlı Bela 4.bölüm Kanal 7'den izle! Shlok ile Astha arasında...

Ekranların sevilen Hint dizisi Tatlı Bela 4.bölüm fragmanı seyirci ile buluştu. Peki yine heyecan dolu bir bölümün yaşanacağı Tatlı Bela 4.bölümünde neler olacak? Fragmanını ve özetini Kanal 7'den seyret.

Tatlı Bela 4.bölüm Kanal 7'den izle! Shlok ile Astha arasında...
Tatlı Bela 4.bölüm Kanal 7'den izle! Shlok ile Astha arasında...
GİRİŞ 10.03.2017 09:00 GÜNCELLEME 10.03.2017 09:05

09 Mart perşembe günü itibariyle seyirci ile buluşacak olan Tatlı Bela 4.bölüm fragmanı yayınlandı. İlk üç bölümüyle seyirciyi ekranlara kilitlemeyi başaran Hint dizisi Tatlı Bela 4.bölümü yine heyecanlandıracak. Peki sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacak? Shlok ise Astha’yı zor duruma düşürmek için elinden geleni yapacak mı? İşte fragmanı ve tüm detayları

TATLI BELA 4.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Aşk ve nefretin iç içe olduğu Tatlı Bela’da bugün Astha iş görüşmesine gider. Mülakat sırasında karşısına çıkan isim ise Shlok’tur. Shlok’un kendisine uğursuzluk getireceğini düşünen Astha panikler. Shlok ise Astha’yı zor duruma düşürmek için elinden geleni yapar.

tatlı-bela-4-bölümünde-neler-olacak

Shlok düşkünler evini okul yapmaya kararlıdır. Astha ise ailesine rağmen Shlok’un karşısında durur. Shlok bir yandan da işlerine sürekli karışmak isteyen Abhay’a çare aramaktadır. Astha bir yandan düşkünler evini korumak için uğraşırken bir yandan da gideceği iş görüşmesine hazırlanır. İş görüşmesi için mülakata giden Astha’yı büyük bir sürpriz beklemektedir. Annesine Shlok’la bir daha görüşmemek için söz veren Astha karşısında yine onu görünce neye uğradığını şaşırır. Mülakata Shlok’un da geldiğini gören Astha panikle soruları cevaplandırmaya çalışır. Astha’dan intikam almak isteyen Shlok ise onu köşeye sıkıştıracak sorularla üzerine gider.

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 4.bölümü 9 Mart perşembe günü saat 21:30’da ilk bölümüyle Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Shlok, yaşanan tatsız olaydan sonra odasına kapanır. Gazetelerde yer alan haberler aileye deprem etkisi yapar. Tüm olanlara Astha’nın sebep olduğunu düşünen Kalindi, kızını korumak için önlem almak ister. Öte yandan babasının onurunun yerle bir edildiğini gören Shlok da Astha’yı suçlar.

Astha ise asıl suçlunun kendisi olduğunu söyleyerek Shlok’a ayna tutmaya çalışır. Oğlunun harap olduğunu gören Niranjan ona Bombay’a geri dönmesini söyler. Fakat Shlok’un farklı bir planı vardır. Shlok düşkünler evini satın alarak oraya yeni bir okul kurmak istemektedir. Onun bu isteğine şahit olan Ashta ise oradaki insanların zor duruma düşmesini istemediği için Shlok’u ikna etmeye çalışır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?