Diriliş Ertuğrul 79.bölümü reyitngde kaçıncı oldu?

Televizyon ekranlarının en sevilen dizisi olan ve her bölümü ile rekor kıran Diriliş Ertuğrul 79.bölüm reyting sıralamasın kaçıncı oldu?

Diriliş Ertuğrul 79.bölümü reyitngde kaçıncı oldu?
Diriliş Ertuğrul 79.bölümü reyitngde kaçıncı oldu?
GİRİŞ 09.03.2017 12:12 GÜNCELLEME 09.03.2017 12:12

DİRİLİŞ ERTUĞRUL KAÇINCI OLDU?

Önceki akşam reyting listelerinde 3 iddialı dizi kıyasıya bir rekabet yaşadı.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da TRT 1 ekranlarının efsane dizisi Diriliş Ertuğrul hem total hem de AB grubunda lider oldu.

Dizi total grubunda 12.53 rating ve 29.8 share alırken, AB grubunda ise 15.83 reyting ve 37.78 share’a sahip oldu.

“Diriliş Ertuğrul” önceki akşam aldığı performanslarla pek şaşırtmadı.

Diriliş Ertuğrul 80.bölüm fragmanı! Beklenen savaş başlıyor

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul, dün akşam 79. bölümü ile izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı.

Geçtiğimiz bölüm yayınlanmayan ve iki haftalık aranın ardından yeniden izleyiciyle buluşan dizinin bu bölümünde şok eden gelişmeler yaşandı.

Batuhan tarafından Aliyar Bey'e kurulan pusuya son anda yetişen Ertuğrul ve Alpları Çavdar obasının beyinin canını kurtardı. Obaya getirilen bu haber ise büyük üzüntüye neden oldu.

Aliyar Bey, ölümle cebelleşirken Ural ve Çolpan Hatun ise yine kötü planlar peşine girdi. Bey olmak için türlü oyunlar çeviren bu ikiliyi Kutluca adım adım takip eder.

Sadettin Köpek ve Ertuğrul Bey yakınlaşması ve birlikte hareket etmelerinin ardından Aslıhan Hatun'un yeri bulunur. Ertuğrul ve Alpleri Aslıhan'ı alarak tekrar obaya geri getirir.

Aslıhan Hatun'un artık fikri değişmiş, Aliyar ve Ertuğrul Bey'e olan öfkesi sona ermiştir. Sadettin Köpek ise Aslıhan'a yakınlaşmaya devam eder evlilik için gün sayar.

Öte yandan Ural'ın en yakın adamı olarak Batuhan karakterini canlandıran ve daha sonradan araları bozulan ve düşman olan Osman Albayrak diziye veda etti. Asıl merak edilen soru ise Bamsı öldü mü?

Geçtiğimiz bölümde yaşanan zindan kavgası büyük keyifle izlenirken TEO ve Bamsı arasında yeni bölümde yaşananlarda geceye damgasını vurdu.

Fakat yaşanan bu kavganın ardından herkes Bamsı'nın obaya dönmesini beklerken şok bir gelişme yaşandı.

Vasilyus'un Bamsı Alpi öldürmek için görevlendirdiği Teo, amacına ulaştı. Hançeriyle Bamsı Alpi yere düşürdü. Dizinin sona ermesi ile beraber sosyal medyada Bamsı Alp'in başına gelenler geceye damgasını vurdu. Komutan Vasilyus'un ''Bamsı bana lazım olacak'' sözleri onun ölmeyeceğini akıllara getiriyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!